Hotel: Golf – Apart hotel Colina Verde

Portugalska - Algarva

Lokalna kategorija: ****


Lega: področje Satovento pri Maragoti vzhodno od Fara je skrito priporočilo. Lezi na mirni lokaciji, obdan  z zelenjem in je tik ob golf igrišču z devetimi luknjami. Plaža Fuzeta in majhno ribiško mestece z nakupovalnimi možnostmi je oddaljeno okoli 3 kilometre. Letališče Faro je oddaljeno 30 kilometrov.
Hotelska ponudba: hotel ima a la carte restavracijo z moderno portugalsko kuhinjo, bar s teraso in pogledom na morje in golf igrišče. Na vrtu je bazen. Ležalniki in koplane brisače so brezplačne.
Sobe: apartmaji z elegantno opremo so v glavni stavbi in sestojijo iz dnevnega prostora z kavčem, jedilnega kota, spalnice ter kuhinje (posoda, štedilnik, hladilnik, mikrovalovna pečica), sat-TV-jem, sefom (doplačilo), klimatsko napravo, telefonom, kopalno kadjo, WC-jem ter balkonom ali teraso. Apartmaji za dve osebi so veliki 85 m2. Na voljo so tudi apartmaji z dvema spalnicama (136 m2) ter tremi spalnimi prostori (164m2).
Oskrba: kontinentalni zajtrk. Pri polpenziono so pri večerni na voljo trije meniji.
Šport in fitness: V Health Clubu je savna, parna kopel, whirpool in fitness na voljo brez plačila. Plačati je potrebo masažo, igranje biljarda, tenis in golf.
Golf: green fee za igrišče Colina Veste stane za hišne goste 13 EUR za 9 lukenj in 19.50 EUR za 18 lukenj. Golf igrišča v okoliso so Benamor 817 km), Quinta da Ria & de Cima (25 km), Quinta de Lago (27km) in Vila Sol (35 km)




Galerija