Hotel: Pestana Alvor Praia Hotel

Portugalska - Algarve

Lokalna kategorija: *****

 


Algarve

Lega: v središču negovanega vrta, nad morjem in ponuja lep panoramski pogled. Tukaj se tudi konča fina peščena plaža, katera je dostopna po stopnicah ali hotelskem dvigalu. Hotel ponuja tudi 2 x na dan brezplačne avtobusne prevoze v Portimao. Faro je oddaljen 60 kilometrov.
Hotelska ponudba: v zimskem času 2002/2003 popolnoma prenovljen hotel sodi v znano hotelsko verigo Pestana. Gostom so na voljo tri a la carte restavracije-  vse imajo predel za nekadilce, bari, kiosk, frizerski salon, dvigalo. Na vrtu je bazen z morsko vodo. Ležalniki, senčniki in kopalne brisače so na voljo brez doplačila.
Sobe: dvoposteljne sobe s pogledom na vrt imajo telefon, sat-TV, minibar, sef (doplačilo), klimatsko napravo, sušilec za lase, kopalni plašč, kopalno kad, tuš, WC in balkon. Sobe v 1. in 2. etaži imajo stranski pogled na morje. Superior sobe so na voljo od 3.-6. etaže z pogledom na morje. Junior suite imajo kotno sedežno garnituri, spalnico, balkon s pogledom na morje.
Oskrba: samopostrežni zajtrk, pri polepnziono je večerja lahko samopostrežna ali v obliki menija. Možna je tudi dietna kuhinja.
Šport in zabava: uporaba fitnesa, savne, solarija, parne kopeli, igranje odbojke, namiznega tenisa in vodna gimnastika brez doplačila. Plačati je potrebo igranje tenisa, šolo tenisa, mini golf, Beati in wellness center.
Golf: v bližini igrišče Alto Golf (2 km), Penina golf & Resort (5 km), Carvoeiro golf (18 km), Palmares Golf Club (20 km) in Boavista golf (20 km)

 




Galerija