Hotel: Amigo Atlantico club

Kuba - Guardalavaca

Neckermann ocena: NNN


Lega: ob široki, fino peščeni plaži Guradalavace. Božnja od letališča Holguin traja eno uro.
Hotelska ponudba: celoten hotelsko kompleks, k kateremu sodi tudi Club Amigo Guardalavaca in katerega ponudba se lahko koristi, razpolaga s 747 sobami, loby- barom, trgovinice, 5 restavracij (2 samopostrežni in 3 a la carte) in cafeteria. V zunanjem predelu so na voljo štirje veliki bazeni z barom. Ležalniki in senčniki so na voljo brez doplačila.
Kreditne kartice: MasterCard in Visa.
Sobe: na razpolago so standardne superior in vila- sobe. Vse so imajo kopalno kad ali tuš, WC, telefon, klimatsko napravo, sat- Tv in sef (doplačilo). Bungalov- sobe so v zadnjem predelu kompleksa ter imajo balkon ali teraso. Standardne in superior sobe se nahajajo v glavni zgradbi. Superior sobe imajo pogled na morje. Vila- sobe so v vrtu ter imajo balkon ali teraso. Družinske sobe sestojijo iz dveh vila- sob
Zabava: raznoličen animacijski program, showi in živa glasba.
Šport: aerobika, odbojka, kolesa, tenis (v sosednjem hotelu), namizni tenis, surfanje, kajaki, šnorhanje in 1 x tedensko potapljanje v bazenu brez doplačila. Katamarane, smučanje na vodi, potapljanje, masaže pa je potrebno plačati.
All inclusiv: polnipenzion , a la carte restavracija je na voljo 1 x tedensko po prednaročilu. Vse lokalne pijače so na voljo od 10. do 23 ure.




Galerija