Hotel: Aurora Mali Lošinj

Hrvaška - Mali lošinj

Neckermann ocena: NNNN


Lega: hotel leži na jugozahodni strani otoka Lošinja, na področju z imenom Sunčana uvala. Do morja je 70 m, do središča Malega Lošinja 2 km oziroma 25 minut prijetne hoje. V bližini hotela so skalnate, prodnate in deloma betonirane plaže z veliko prostora v senci pod borovci. FKK plaža je oddaljen 200 metrov, proti doplačilu.
Hotelska ponudba: notranji bazen z ogrevano morsko vodo, savna, salon za nego telesa (masaža, pediker, kozmetika obraza in telesa), zdravniška ordinacija, dva frizerska salona, klimatizirana restavracija, kavarna, pivnica, aperitiv bar, večnamenska dvorana za razne seminarje, sestanke in prireditve, TV salon, prodajalna spominkov in tiska, možnost otroškega varstva, biljard, menjalnica, možnost za najem sefa in hladilnika, dvigalo, centralno ogrevanje, varovano parkirišče.
Oskrba: prenočevanje z zajtrkom oziroma polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja)
Šport/zabava: v neposredni bližini, bogata dnevna animacija za otroke in odrasle, tenis, mini golf, balinanje, odbojka na mivki, športi na vodi, najem plovil, koles, ležalnikov in senčnikov; v neposredni bližini je FFK plaža, proti doplačilu.




Galerija