Hotel: Dom Pedro Garajau

Portugalska - Madeira - Garajau

Neckermann ocena: NNN


Lega: nad morje s čudovitim pogledom. Canico je oddaljen 2 kilometra, Funchal pa 8. Pred hotelom se nahaja avtobusna postaja.
Hotelska ponudba: kompleks sestoji iz 6 medsebojno povezanih tro- nadstropnih stavb, v katerih je 178 studiev in104 sob. V glavni stavbi je sprejemni prostor v katerem je brezplačni dostop do interneta, družaben prostor s sat- TV-jem, bar, restavracija, bazen s pomično streho. V zunanjem predelu je vrt v katerem leži bazen s sladko vodo, terasa za sončenje z brezplačnimi ležalniki in brisačami ter bar s prigrizki in pijačo ob bazenu.
Sobe: prijazno opremljene sobe imajo sat- TV, telefon, sef (doplačilo), kopalno kad, tuš, WC, balkon z delnim pogledom na morje. Studii so enako opremljeni kot sobe le da imajo še dnevno- spalni predel, kuhinjsko nišo, hladilnik, nimajo pa sat-TV-ja.
Zabava: dnevni in večerni programi
Šport: odbojka na mivki, namizni tenis, lokostrelstvo. Plačati je potrebno potapljanje in vodne športe.
Oskrba: zajtrk ali polpenzion. Zajtrk je samopostrežen, medtem ko je kosilo ali večerja v obliki menija.. Lokalna vina, pivo, voda in osvežilni napitki so pri kosilu ali večerji brezplačni.




Galerija