Hotel: Tofio club hotel

Španija - Tarajalejo

Lokalna kategorija: ***


Tarajalejo

Lega: V počitniškem predelu Tarajalejo, v bližini temne peščeno- prodnate plaže.
Hotelska ponudba: razpolaga s 234 sobami, katere se nahajajo v različnih stavbah, recepcijo, restavracijo za nekadilce, družabnim prostorom s sat-TV-jem. Na vrtu je bazen z morsko vodo, terasa za sončenje z brezplačnimi ležalniki in bar ob bazenu. Miniclub poteka 6 x tedensko med 10. in 12.30 ter 15-17.30 uro in  je namenjen otrokom od 4 do 12 let starosti – doplačilo.
Sobe: prijazno opremljene  s kopalno kadjo ali tušem, WC-jem, sefom (doplačilo), telefonom, sat- TV- jem (doplačilo) ter balkonom ali teraso. Družinske sobe so namenjene največ trem odraslim osebam in enemu otroku ali dvema odraslima in dvema otrokoma. So enako opremljene kot standarden sobe le da so prostornejše.
Oskrba: all inclusiv vključuje samopostrežni zajtrk in večerjo. Za kosilo sta na voljo dva samopostrežna menija. Namizna pijača je brezplačna. 1 x tedensko poteka kanarski večer. Nacionalna pijača je na voljo med 10 in 23 uro v baru ob bazenu. Moški morajo pri večerji nositi dolge hlače.
Šport/zabava: minigolf, košarka, odbojka na mivki. Proti doplačilu so na voljo še 3 teniška igrišča, igranje squasha. V bližini je šola potapljanja in jadranja.




Galerija