Hotel: Royal Garden suit hotel

Turčija - Alanya

Neckermann ocena: NNNN+


Alanya/Turčija


Suit Hotel Royal Garden****
Lega: moderni hotel leži na peščeno- prodnati plaži, 14 kilometrov od Alanye.
Hotelska ponudba: kompleks razpolaga s 204 sobami v petnadstropni glavni stavbi glavni in dodatni stavbi. Ima sprejemno lobby z repcijo, dvigalo, TV sobo, bare, internet cafe, restavracijo s prostori za nekadilce, dve a la carte restavraciji (žar in ribje), frizer, kozmetični salon in trgovinice. V zunanjem predelu je bazen s tobogani (odprti ob določenih urah), terasa za sončenje in pool bar. Brisače (menjeva proti plačilu), ležalniki ter senčniki so na plaži in ob bazenu brezplačno.
Sobe: suite se nahajajo v glavni stavbi te imajo dnevni- spalni prostor s kavčem za 3. osebo, spalnico z veznimi vrati, klimatsko napravo, sat.- TV, telefon, sef (doplačilo), minibar, tuš, WC, sušilec za lase in balkon. Apartmaji so v dodatni stavbi ter so enako opremljeni kot suite, le da imajo še kuhinjsko nišo.
Zabava: animacija in igranje igric na računalnik.
Šport: proti doplačilu turška kopel, savna, masaže, biljard, in razni vodni športi na plaži.
Oskrba: all inclusiv- samopostrežba. Alkoholna in brezalkoholna pijača je na voljo od 10.- 24. ure. Popoldan kava, čaj in pecivo. Večerja je možna tudi v a la carte restavraciji na plaži (potrebna je rezervacija). Minibar se dnevno polno z vodo.

 

 




Galerija