Hotel: La Santa Maria

Španija - Mallorca - Cala Millor

Neckermann ocena: NNN+


Cala Millor

Lege: centralna, takoj ob priljubljeni coni za pešce v Cali Millor. Dolga peščena plaža je 150 metrov oddaljena. V neposredni bližini se nahajajo številni nakupovalni in zabaviščni centri, bari in restavracije.
Hotelska ponudba: priljubljen hotel srednje kategorije ima 117 sob razporejenih po sedmih etažah, 3 dvigala, recepcijo, restavracijo za nekadilce, cafeterio, bar, salon, sat. – TV, plavalni bazen z otroškim bazenom, teraso za sončenje, bar s prigrizki in bar ob bazenu, otroško igrišče, pokrit bazen. V apartmajski hiši je na voljo je 35 apartmajev, dvigalo, bazen z barom, otroški bazen, terasa za sončenje z ležalniki in senčniki.
Sobe: telefon, sef (doplačilo), klimatska naprava, sat.- TV, kopalna kad, WC. Enoposteljne sobe so s tušem, WC-jem in balkonom. Dvoposteljna soba se lahko uporablja za enoposteljno. Apartmaji so namenjeni za 2 do 4 osebe z telefonom, sefom (doplačilo), klimatsko napravo, dnevno-spalnim prostorom, spalnico, kuhinjskim kotom, kopalno kadjo,tušem, WC- jem in balkonom.
Zabava: animacija, ples
Šport: namizni tenis. Proti doplačilu še savna, tenis, izposoja koles, biljard, jahanje, vodni športi.
Oskrba: apartmaji ponujajo samo nočitev ali polpenzion. V hotelu je možen polpenzion v obliki samopostrežnih bifejev.




Galerija