Hotel: Mariant hotel

Španija - Mallorca - Sa Coma - S'illot

Neckermann ocena: NNN+

 



Sa Coma

Lega: samo 100 metrov od centra S'illota. Plaže Sa Come in S'illota so oddaljene 300 metrov.
Hotelska ponudba: hotel srednje kategorije razpolaga s 194 sobami na 4 etažah, sprejemnimi prostorom z recepcijo, dvema dvigaloma, salonom s sat.- TV-jem, internetnim kotičkom, barom, restavracijo za nekadilce ter s pokritim bazenom, v katerem se voda ogreva do 31.05. V zunanjem predelu je sladkovodni bazen s teraso za sončenje na kateri se senčniki in ležalniki dobilo brezplačno. Bazen ima pool- bar.
Sobe: so prijeto urejene in imajo kopalno kad, tuš, WC, klimatsko napravo, telefon, sat.- TV in balkon.
Enoposteljne sobe so enako opremljene kot dvoposteljne, le da nimajo kopalne kadi. Cenejše sobe so na razpolago v dodatni stavbi in so enako opremljene ko dvoposteljne.
Oskrba: all inclusiv vključuje polni penzion v obliki bifejev, nacionalne alkoholne in brezalkoholne pijače od 10.00 do 22.00 ure. Kava, čaj, sladoled in pecivo je na voljo v popoldanskih urah od 15.00 do 17.00. Razni prigrizki so na razpolago med 10.00 in 22. 00 uro.
Šport/zabava: mali fitnes center je na razpolago brez doplačila. Plačati je potrebno savno, whirpool, biljard, mini golf. Več krat na teden hotel svojim gostom ponuja večerni program.

 




Galerija