Hotel: Jacaranda

Španija - Costa Adeje

Neckermann ocena: NNNN



Costa Adeje

Lega: do promenade in do peščene plaže 'Playa de Fañabe' je ca. 400 m, možnosti nakupov v bližini hotela.
Hotelska ponudba: sodobni hotelski kompleks ima skupno 577 sob v več zgradbah, ki se razprostirajo na 2 etažah in so povezane z 2 bazenskima kompleksoma in slapom. Sprejemna hala z recepcijo, več dvigal, restavracija, piano bar, diskoteka, prostor za kartanje, kiosk in frizerski salon. K obema bazenskima kompleksoma sodijo 3 bazeni s sladko vodo, bazen z morsko vodo, velika terasa za sončenje z ležalniki in senčniki in 3 bari s prigrizki. Možnost izposoje kopalnih brisač. Nacionalna kategorija: 4 zvezdice.
Sobe: zelo prostorne in okusno opremljene sobe imajo telefon, SAT-TV, glasbeni kanal, mini bar in sef z doplačilom, klimatsko napravo, sušilec za lase, kad, tuš, WC in balkon ali teraso. Možnost rezervacije triposteljne sobe. Dvoposteljne sobe za eno osebo. Suita: enaka oprema, dodatno še ločena spalnica.
Zabava: animacijski program z jutranjo telovadbo, dnevno živa glasba in šovi.
Šport: pikado, večnamensko športno igrišče. Proti doplačilu namizni tenis, biljard in teniško igrišče z reflektorji.
Otroci: mini klub za otroke od 4 do 12 let, mini disko, 2 ločena bazenčka za otroke in igrišče.
Oskrba: polpenzion ali all inclusive. Samopostrežna zajtrk in večerja.
All inclusive vključuje še: samopostrežno kosilo, popoldne kavo in čaj, različne lokalne pijače med 08:00 in 01:00 (voda, osvežilne pijače in lokalne alkoholne pijače), kavo in čaj od 08:00 do 24:00. Obvezno je nošenje plastične zapestnice.




Galerija