Hotel: Valentin Marieta suit hotel

Španija - Gran Canaria - Playa del Ingles

Neckermann ocena: NNN


Playa del Ingles

Lega: do obalne promenade je okoli 150 metrov
Hotelska ponudba: razpolaga s 128 bivalnimi prostor, katere so razporejeni po 4 etažah, dvema dvigaloma. Svojim gostom ponuja  sprejemno halo z recepcijo, bar, TV kotiček, super market, darili bazar in restavracijo za nekadilce. Pralni in sušilni stroj se lahko uporabljata proti doplačilu. V zunanjem delu se nahaja bazen, terasa za sončenje s senčniki in ležalniki.
Sobe: suite sprejmejo od 2 do 4 osebe (maksimalno 3 odrasle ali 2 odrasla in 2 otroka) ter imajo kombiniran dnevno- spalni prostor, majhen kuhinjski kotiček (toaster, hladilnik), spalnico, ventilator, telefon, sef (doplačilo), kopalno kad, tuš, WC in balkon. Sat. – TV se lahko najavi na recepciji in jo je potrebno doplačati.
Zabava: čez dan rahla animacija, večerni program z občasnim profesionalnim showom. Več možnosti za zabavo in preživljanje prostega časa se najdejo v nakupovalnih in zabaviščnih centrih.
Šport: bazen, vodna aerobika, igre. Proti doplačilu se ponuja še igranje biljarda in uporaba fitnesa. Vodni športi so na voljo na plaži Playa del Ingles.
Oskrba: polpenzion v obliki bifejev, možna je tudi dietna kuhinja (najava)




Galerija