Hotel: Aqua Plaza hotel

Turčija - Avsallar - Incekum

Lokalna kategorija: ****


Lega: 30 kilometrov zahodno od Alanye in takoj ob lepi prodnati plaži. Oddaljenost od Sida je ravno tako 30 kilometrov. V obe smeri obstaja povezava z mini avtobusi in taxiji.
Hotelska ponudba: moderni hotelski kompleks razpolaga s 114 sobami in svojim gostom ponuja sprejemno halo z recepcijo, sef (doplačilo), lobby, bife in restavracijo. V zunanjem predelu je bazen s sladko vodo, terasa za sončenje, pool-bar, bar s prigrizki. Tukaj sta tudi 2 tobogana. Uporaba ležalnikov ter senčnikov ob bazenu in na plaži je v all inclusiv ponudbi.
Sobe: prijazno urejene sobe v katerih je tuš, WC, sušilec za lase, majhen hladilnik in sat. – TV. Klimatska naprava deluje od določenih urah in po potrebi. Enoposteljne sobe so dvoposteljne.
Oskrba: all inclusiv ponuja zajtrk, kosilo in večerjo v obliki bifejev. Popoldan je na voljo kava ali čaj. Od 10.- 23. ure so na voljo lokalne alkoholne pijače ter brezalkoholne pijače. Sveže iztisnjen pomarančni sok je potrebno posebej plačati.
Šport/zabava: glede na razpoložljivost je na voljo igrišče za tenis, fitnes in igrišče za igranje odbojke na mivki. V sezoni poskrbi za popestritev animacijski program in večerni zabavni programi. Discoteka, turška savna, savna in masaža se lahko koristi z doplačilom. V glavni sezoni se proti doplačilu na plaži ponujajo različni vodni športi.

 




Galerija