Hotel: Perla Tenerife hotel

Španija - Teneriffe - Puerto de la Cruz

Neckermann ocena: NNN+


Hotel Perla Teneriffe***+
Puerto de la Cruz

Lega: v mirni četrti. Center Puerto de la Cruz, v katerem je priljubljeni trg Plaza del Charco, je oddaljen 2 kilometra. Center ponuja številne možnosti za preživljanje prostega časa in nakupovanje. Hotel ponuja brezplačne prevoze do centra.
Hotelska ponudba: hotel je bil leta 2003 v celoti prenovljen. Razpolaga z 130 sobani in šestimi nadstropji ter svojim gostom ponuja sprejemni prostor z recepcijo, 2 dvigali, bar, družabno sobo, TV prostor in prostor za branje, internetni kotiček (doplačilo) in restavracijo z prostorom za nekadilce. V zunanjem predelu ima ogrevan sladkovodni bazen, kateri se v primeru slabega pokrije, teraso za sončenje, ležalnike, senčnike in pool- bar. Kopalne brisače so dobilo poti plačilu kavcije.
Sobe: so prijazno urejene in prostorne s telefonom, sat.- TV, sefom (doplačilo), kopalnimi plašči, sušilcem za lase, kuhalnikom za vodo, kopalna kad, tuš, WC
Zabava: rednih večerni zabavni programi. Počitnice v večernih urah popestrijo obiski barov in restavracijah v Perto de la Cruz.
All inclusive: zajtrk, kosilo in večerja




Galerija