Hotel: El Pueblito Beach Resort

Mehika - Cancun

Lokalna kategorija: ***


Lega: Leži direktno ob dolgi, beli, peščeni plaži Cancuna. Veliki nakupovalni center je oddaljen ca. 10 minut vožnje z avtom ali avtobusom. Center Cancuna pa 20 km (dobre avtobusne povezave). Prevoz od letališča traja
ca. 30 min.
Hotelska ponudba: V mehiškem stilu urejen objekt razpolaga z 350. sobami, ki se nahajajo v 3 nadstropnih stavbah. Razpolagajo še z :Sprejemna avla, mehiška, italijanska, A-la-carte in bifeska restavracija, dvema baroma ter trgovinico z spominčki. Čudovit vrt z bazenskim delom, z otroškim bazenom, toboganom, barom ob in v bazenu. Ležalniki in brisače so ob bazenu vključeni v ceno. Nac. kategorija 4 zvezdice.
Kreditne kartice: Amexco, MasterCard, Visa.
Sobe: Ustrezno opremljene sobe imajo 1 ali 2 dvojni postelji, kad, tuš, WC, klima, telefon, sobni trezor, Sat-Tv in balkon ali teraso. Dvoposteljne je možno rezervirati z pogledom na morje.
Zabava: Raznoliki animacijski in zabavni program čez dan tako kot zvečer.
Šport: Po razpoložljivosti vodna aerobika, namizni tenis, odbojka. En krat tedensko potapljanje v bazenu. V 3km oddaljenem "Aqua World" so vam pendolinoti in kajaki na razpolago brezplačno. Proti doplačilu surfanje, smučanje na vodi in šola potapljanja PADI. Do najbližjega golf igrišča ca. 500m.
All Inclusive: Polni penzion. (bifeska postrežba, večerja možna tudi v A-la-carte restavraciji z prednaročilom). Prigrizki od 11.-17. ure. Vse nacionalne alkoholne in brezalkoholne pijače od 10-24 ure




Galerija