Hotel: Regina Style Resort

Egipt - Hurgada

Lokalna kategorija: ****


Lega: Hotel leži v novem centru Sekalla, ob peščeni hotelski plaži v počitniškem delu Hurghade. Do centra je ca. 4km. Možnosti nakupovanja in zabave so v bližini.
Hotelska ponudba: Počitniško naselje je sestavljeno iz 363 sob, ki so razdeljene na eno dvonadstropno glavno zgradbo in vrstne bungalove. V glavni zgradbi se nahaja recepcija z brezplačnim trezorjem, restavracija z nekadilskim delom, A-la-carte restavracija, več barov, diskoteka in nekaj manjših trgovinic. V zunanjem delu se nahajata dva bazena z vgrajenim otroškim delom in z sončno teraso. Ležalniki, senčniki in brisače so vam na razpolago po razpoložljivosti (brez doplačila).
Sobe: Udobno opremljene z tušem, WC-jem, klimo, Sat-TV, telefonom, malim hladilnikom in balkonom ali teraso.
Otroci: Dva odrasla uveljavljata popust za otroka (2-11 let) po fiksni otroški ceni.
Oskrba: Pol penzion (zjutraj in zvečer ruski bife), polni penzion ( dodatno še opoldne ruski bife). Po izbiri se lahko večerja tudi v A-la-carte restavraciji (proti doplačilu).
Šport/Zabava: Odbojka na mivki in nogomet. Proti plačilu : 2 igrišča za Squash, biljard, namizni tenis, igrišče za tenis, jadranje, smučanje na vodi in potapljanje (Vodne športne aktivnosti od lokalnih ponudnikov na plaži). Animacijski programi v angleškem jeziku.




Galerija