Hotel: Pyli Bay hotel

Grčija - Marmari

Neckermann ocena: NNN+


Lega: Hotel leži na mirni lokaciji v počizniškem naselju Marmari. Okoli 350 m do centra mesta in 350 m do dolge peščene plaže. Do mesta Kos lahko pridete z dobrimi avtobusnimi povezavami (avtobusna postaja ca. 100 m). Možnosti nakupovanja, bari in restavracije so oddaljeni ca.100 m.
Hotelska ponudba: Udoben hotel srednjega razreda razpolaga  z 115 sobami, sprejemno avlo, recepcijo, najemljivim trezorjem, TV-sobo, restavracijo in barom z teraso pri bazenu. V zunanjem delu se nahajata dva sladkovodna bazena z ločenim otroškim bazenčkom, sončno teraso (ležalniki in senčniki tukaj brez doplačila na obali proti doplačilu), barom pri bazenu in otroškim igriščem.
Sobe: Sobe so opremljene z kadjo ali tušem, WC-jem, klimo (01.07.-31.08 urno), Sat-TV, radijem, telefonom, hladilnikom in balkonom.
Družinska soba je opremljena kot dvoposteljna samo da ima nadstropno posteljo za otroke.
Otroci: Dva odrasla uveljavljata popust za 1-2 otroka (2-14 let)po fiksni otroški ceni.
Oskrba: "All Inclusive" polni penzion v obliki ruskega bifeja, vse lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače od 10.00 do 23.30. popoldne sladoled, kava in pecivo (16.00-17.00).
Šport/Zabava: Namizni tenis, fitnes, biljard, košarka in odbojka vključeno v ceno. Hotel enkrat tedensko nudi grški večer. Nadaljnje možnosti za zabavo so v bližnji okolici.




Galerija