Hotel: Carabela Beach Resort

Dominikanska republika - Punta Cana

Neckermann ocena: NNNN


Lega: Leži na čudoviti peščeni plaži, pod sencami palm na plaži Bavaro. Čas transferja od letališča Punta Cana ca. 40 min.
Hotelska ponudba: Ta atraktivno in dobro vodeno naselje razpolaga z 497 sobami, ki se nahajajo v 9. večnadstropnih zgradbah. Na razpolago so vam avla z recepcijo, bifeska restavracija, pet barov, okrepčevalnica/picerija, in 4 različne restavracije. Nadaljnje udobnosti so arkada z frizerjem, trgovina z spominčki, mini-market, diskoteka in otroško igrišče. V velikem in urejenem vrtu se nahajajo dva velika bazena z vgrajenim otroškim bazenčkom, bar pri bazenu in jaccuzi. Na terasah pri bazenih in na plaži so vam ležalniki na razpolago brezplačno, brisače pa proti kavciji. Nac. kategorija :4 zvezdice.
Kreditne kartice: Amexco, MasterCard, Visa
Sobe: Glede na vašo rezervacijo stanujete v udobni sobi ali v okusno urejeni Junior-Suiti. Vse sobe imajo kad, tuš, WC, klimo, sušilec za lase, Sat-TV, telefon in hladilnik ter imajo balkon ali teraso. Najem trezorja (10 USD na teden). Razkošne Junior-Suite ležijo bliže plaži in so dodatno opremljene še z Jaccuzijem, majhnim dnevnim prostorjem in velikim balkonom z pogledom na morje.
Zabava: Čez dan športni in animacijski programi z odbojko, vaterpolom in košarko. Zraven tega še Merengue plesni tečaj. Zvečer pa raznolike prireditve z predstavami, plesi in igrami. Še več zabave pa ponuja diskoteka.
Šport: Aerobika, badminton, fitnes, 2 tenis igrišči (osvetljava ca. 5USD na uro), jadranje, šnorhlanje in surfanje (glede na razpoložljivost, eno uro na dan), tako kot potapljanje v bazenu brez doplačila. Vodno smučanje, banana čoln in PADI-potapljaški center proti doplačilu.
All Inclusive: Polni penzion (vsi obroki so postreženi v bifeski obliki), prigrizki, med 10.00 in 17.00. Popoldne kava/čaj z pecivom. Vse lokalne in brezalkoholne in alkoholne pijače od 10.00 do 24.00 (pijača v diskoteki ni vključena).




Galerija