Hotel: Evelyn Beach

Grčija - Kreta - Chersonisso

Lokalna kategorija: ***


Lega: leži direktno ob urejeni peščeno – prodnati plaži. Približno 700 m od centra mesta z številnimi nakupovalnimi in zabaviščnimi možnostmi. Do Herakliona je 26 km do katerega obstajajo dobre avtobusne povezave.
Hotelska ponudba: priljubljen hotel z prijetno atmosfero razpolaga z 76 sobami, sprejemno avlo z recepcijo, dvigalo, TV-prostor, restavracijo z nekadilskim delom kot tudi udoben bar z teraso. Proti majhnem doplačilu lahko koristite bazen sosednjega hotela Armava ( ležalniki in senčniki vključeni).
Sobe: so prostorne in namensko opremljene z kadjo, WC-jem, sušilcem za lase, telefonom, Sat-TV (pri rezervaciji AI ), radio, hladilnik ( ob povpraševanju in proti plačilu pri rezerviranem AI ), najemljivi trezor, klima ( v glavni sezoni urno) in balkon. Enoposteljne sobe imajo tuš, drugače pa so opremljene enako kot dvoposteljne.
Otroci: dva odrasla uveljavljata popust pri otroku starem 2-12 let, prvi otrok po fiksni otroški ceni, drugi pa v %.
Oskrba: zajtrk ali polpenzion. Oba obroka v obliki bifeja. All Inclusive : Polni penzion , vsi obroki v obliki bifeja. Popoldne kava, čaj in pecivo od 16.00-17.00. Lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače so vam na razpolago od 11.00 – 23.00. ure.
Šport/Zabava : v glavni sezoni se na plaži ponujajo možnosti vodnih športov ( lokalni ponudniki ). Številne možnosti zabave vam nudijo bari, taverne in diskoteke v centru mesta.




Galerija