Hotel: Marianna Palace hotel

Grčija - Rodos - Kolymbia

Neckermann ocena: NNNN


Kolymbia

Lega: Leži ob mirni krajevni plaži Kolymbije. Do peščeno/prodnate plaže je 500 m, do centra mesta približno 1 km. Do mesta Lindos ali Rodos obstajajo dobre avtobusne povezave (postaja je zraven hotela). Možnosti nakupovanja se nahajajo 500 m od hotela.
Hotelska ponudba:  Priljubljen in dobro voden hotel razpolaga z 135 sobami, sprejemno avlo z recepcijo, najemljivimi trezorji, dvigalom, dnevnim in TV- prostorom, kavarno, barom, restavracijo z nekadilskim prostorom, mini marketom ter kioskom z trgovino z spominki.
V vrtnem delu se nahaja bazen z ločenim otroškim bazenčkom, sončno teraso z ležalniki in senčniki (podloge so proti plačilu), tako kot otroško igrišče.
Sobe: Sobe so prijazno in okusno opremljene z tušem, kadjo, WC-jem, sušilnikom za lase, radiom, telefonom in balkonom. Nekatere imajo tudi pogled na morje. Hladilnik in klima so proti plačilu.
Otroci: 2 odrasla uveljavljata popust za enega otroka od 2-12 let.
Oskrba:  "All Inclusive" v obliki ruskega bifeja , od 11.00-24.00 so na razpolago lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače, od 13.00-21.00 sladoled, in od 16.30-18.30 kava in pecivo.
Šport/Zabava: Tenis, namizni tenis in odbojka so vključeni v ceno.
Proti plačilu: Biljard in masaže tako kot mnogo športnih vodnih aktivnosti na plaži od lokalnih ponudnikov. Igrišče za golf je oddaljeno približno 10 km.




Galerija