Hotel: Shams Safaga

Egipt - Safaga

Neckermann ocena: NNNN

 


Egipt/Safaga

Lega: ob široki, peščeni hotelski plaži, do Safage 5 km.
Hotelska ponudba: hotel stoji na sredini urejenega vrta. 340 sob je razdeljenih na glavno stavbo ter več bungalovov. V hotelu je avla z recepcijo (trezor brez doplačila), bar, glavna restavracija, grill terasa, a la carte restavracija, kavarna, orientalska kavarna in več trgovinic. Zunaj se nahaja bazen, sončna terasa, bar in obalna okrepčevalnica. Ležalniki, senčniki in kopalne brisače so ob bazenu in na plaži na voljo brez doplačila.
Egiptovska kategorija: 4 zvezdice
Sobe: prostorne sobe so opremljene z telefon, SAT-TV, mini hladilnik, kad, tuš in WC. Rezervacija možna tudi z balkonom. Dvoposteljna kot enoposteljna. Bungalov soba ima majhno teraso, drugače kot soba v glavni zgradbi.
Zabava: dnevna animacija ter občasne večerne prireditve. Diskoteka (ne spada v All Inclusive).
Šport: proti plačilu jacuzzi, masaže, savne, jahanje, potapljaški in surf center z nemško govorečimi sodelavci.
Otroci: ločen otroški bazen, igrišče ter igralnica.
All Inclusive: vsi obroki so v glavni restavraciji, opoldne tudi v obalnem baru (z rezervacijo). Sladoled, prigrizki, kava, čaj in pecivo od 16.00-17.00 . Brezalkoholne ter lokalne alkoholne pijače (vino, pivo, vodka, gin, rum, viski, vinjak) od 10.00 – 24.00. Šport – 2 tenis igrišči (osvetlitev proti plačilu), squash, fitness, odbojka, namizni tenis, mini golf in biljard so vključeni.
Ugodni termini: Za določene termine 14=11, 7=6. Dvoposteljna je enoposteljna brez doplačila.   




Galerija