Hotel: Lutania Beach hotel

Grčija - Rodos - Kolymbia

Neckermann ocena: NNNN

 


Kolymbia

Lega: ob dolgi peščeno / prodnati plaži v čudovitem zalivu Kolymbia. Do centra mesta je približno 200 metrov.
Hotelska ponudba: moderen in udoben hotel je sestavljen iz več dvonadstropnih objektov. V glavni zgradbi se nahajajo recepcija (sef proti doplačilu), dvigalo, glavna restavracija, dnevni prostor, TV soba in trgovina z spominčki. V gosto poraščenem ter lepo negovanem vrtu se nahaja sladkovodni bazen z ločenim otroškim bazenčkom, bar in terasa za sončenje. Ležalniki, podloge in senčniki so vam ob bazenu in na plaži na razpolago proti plačilu.
Sobe: moderno opremljene in imajo telefon, SAT-TV, radio, hladilnik, klimo (od julija do septembra ob določenih urah), sušilec za lase, tuš, WC in balkon z stranskim pogledom na morje.
Oskrba: zajtrk in večerja sta samopostrežna (zvečer z bifejem s solatami, predjedmi in sladicami). Dietna kuhinja možna po predhodnem naročilu.
Zabava: enkrat tedensko grški večer.
Šport: najem osvetljenih tenis igrišč proti plačilu, biljard. Ob obali velika izbira vodnih športov (odvisno od vremena).
Hotelske informacije: državna kategorija A , 123 sob; kreditne kartice VISA, Mastercard, American Express; jezik angleški ter nemški.
Transfer iz/do letališča: približno 1 ura 30 minut.

 




Galerija