Hotel: Ali Baba

Egipt - Hurghada

Neckermann ocena: NNNN


Lega: direktno ob dolgi plaži posuti z drobnimi kamenčki (priporočamo primerno obutev za plažo) z bogato športno ponudbo, ca. 15 km od Hurgade (avtobusna  povezava - doplačilo).
Hotelska ponudba: kompleks razpolaga s 675 sobami v vrstnih bungalovih. V centralni stavbi se nahaja sprejemni prostor z recepcijo in sefi (gratis), barom, restavracijo (tudi poseben prostor za nekadilce), majhen bazar (trgovinice) in diskoteka. V zunanjem vrtnem delu je velik, lepo urejen bazen z ločenim delom za otroke in teraso za sončenje ter bar ob bazenu. Ležalniki, brisače in senčniki ob bazenu in na plaži so brezplačni. Za najmlajše goste od 4 do 12 let je mini klub in urejeno otroško igrišče.
Sobe: za 1-4 osebe (največ dve odrasli osebi), sodobno opremljene, telefon, mini hladilnik, klimatska naprava, SAT-TV, tuš, WC balkon ali terasa. Dvoposteljna soba tudi za eno osebo.
All inclusive: ponudba zajema vse glavne obroke; zajtrk, kosilo in večerjo v samopostrežni obliki, kava/čaj in prigrizki v popoldanskih urah. Vse alkoholne in brezalkoholne lokalne pijače od 09:00 do 00:30 (razen v diskoteki, kjer se pijača plačuje). ALL INCLUSIVE ponudbo v sosednjih clubih JASMIN VILLAGE in ALADDIN lahko tudi koristite.
Šport:  2 teniški igrišči z reflektorji (glede na razpoložljivost igrišča, prijavite se lahko že prvi dan ob prihodu v hotel), fitness, namizni tenis. Z doplačilom – masaža. V sosednjem (sestrskem) hotelu Jasmin Village so vam na razpolago proti doplačilu različni vodni športi in potapljaški center.
Zabava: animacijski programi v nemškem jeziku, tudi za otroke, diskoteka, mini klub (3-12 let). Zanimivo urejen počitniški objekt z bogato ponudbo.




Galerija