Hotel: Bioterme Mala Nedelja

SLOVENIJA - Mala Nedelja

Lokalna kategorija: ****


LEGA: na mirni lokaciji v kraju Mala Nedelja, v osrčju Prlekije (Ljutomer). Dostop po novi avtocesti »Pomurka«, smer Murska Sobota- izvoz Sveti Jurij ob Ščavnici.
HOTELSKA PONUDBA: hotelska restavracija, à la carte restavracija, velika izbira različnih masaž in sprostitvenih tretmajev, zaprti in odprti bazeni v termalnem Parku na skupno 2000 m2 vodnih površin, velika sončna terasa, kotiček za naturiste, večnamenska dvorana, ki je primerna za organizacijo vseh vrst prireditev, praznovanj, dogodkov..., konferenčna dvorana, sejna soba, trgovina, fitnes, otroški kotiček, vinoteka, garažna hiša, velik parkirni prostor pred hotelom in možnost parkiranja avtodomov. Hotel ima lastne sončne module in je v celoti ogrevan preko toplotnih črpalk s termalno vodo. Skoraj v celoti energetsko samozadosten objekt in posledično obrnjen k sonaravnem bivanju.
SOBE: Sobe so tematsko opremljene. V vsaki sobi je: sodobna kopalnica s tušem, ali kadjo, wc-jem, sušilnikom za lase, Pohištvo v sobah je izdelano iz masivnega lesa in obdelano z naravnimi materiali (oljeno in voskano), tla so masivna in voskana, posebna stikala preprečujejo elektrosmog, posteljnina in druge tkanine so iz naravnih materialov,kopalni plašč, digitalna televizija, telefon, minibar, klimatska naprava, sef, balkon s čudovitim pogledom na okolico.
PONUDBA TERMALNEGA PARKA: Za sprostitev in rekreacijo na je na voljo 2000 m2 vodnih površin, od tega 9 zunanjih in 5 notranjih bazenov. Uživate lahko v radostih hitre reke, plavalnih in večnamenskih bazenih, masažnih bazenih in bazenih za mirovanje prijetnem zalivčku in otroškem bazenu. Razvajate se lahko v wellness centru, kjer vam ponujamo: sodobno opremljeni fitnes; svet savn, kjer vam je na voljo zunanja in notranja finska savna, infra, turška in zeliščna savna, sprostitveni prostor in velika sončna terasa; masažni salon in solarij. V Termalnem parku BIOTERME je odlična restavracija z bogato kulinarično ponudbo in pestro izbiro pijač. Termalni park in hotel sta povezana z veznim hodnikom, kjer je možen prehod v kopalnih plaščih.




Galerija