Hotel: El Mouradi Djerba Menzel

TUNIZIJA - Djerba/ Midoun

Lokalna kategorija: ****


Lokacija: Hotel, ki hkrati predstavlja največji hotelski kompleks na otoku Djerba se razprostira na 33 hektarjih površine. Zgrajen je v tipični otoški arhitekturi, sestavljen iz glavne zgradbe in menzlov. Od glavnega turističnega centra na otoku, mesteca Midoun, je hotel oddaljen 6 km, od letališča Zarzis-Djerba 33 km, od golf igrišča (Djerba Golf Club) 7 km in do casina 10 km.

Čas avtobusnega transferja od letališča do hotela: cca 30 minut.

Sobe: Hotel razpolaga s 635 sobami, ki so razporejene po bungalovih in glavni zgradbi. Vse sobe imajo balkon ali teraso, kopalnico, telefon, satelitsko TV, sušilnik za lase, mini bar, sef in klimo.

Namestitev je v skladu z razpoložljivimi kapacitetami hotelirja, torej v glavni stavbi ali bungalovih (kategorizacija ista!).

Hotelska ponudba:  recepcija, glavna samopostrežna restavracija, več barov, mavrska kavarna in nočni klub, kongresna dvorana z vso potrebno avdiovizualno opremo, dostop do interneta, dva zunanja bazena z morsko vodo, eden otroški in eden za odrasle, zunanji bazen s sladko vodo z ločenim otroškim delom, plaža s senčniki in ležalniki, kopalne brisače na voljo ob depozitu, notranji bazen z ogrevano morsko vodo, jacuzzi, moderen thalasso center, ki ponuja obilico različnih tretmajev (fitnes, hammam, masaže, savna), animacijski program. Nekatere storitve iz hotelske ponudbe so na voljo ob doplačilu.

Prehrana:  ALL INCLUSIVE: vsi samopostrežni obroki (zajtrk, kosilo in večerja) v glavni samopostrežni restavraciji, vmesni prigrizki in pijača v izbranih barih tekom dneva oziroma ob določenih urah, animacijski program, izbrana športna ponudba za odrasle in otroke.

Obvezno je nošenje zapestnic, nekatere hotelske storitve zahtevajo depozit, ki pa je ob koncu bivanja povrnjen. Natančnejši opis all inclusive ponudbe gostje prejmejo ob prihodu v Tunizijo, tj. s pozdravnim pismom. Alkoholne pijače se strežejo le gostom, ki so starejši od 18 let.

Proti doplačilu: uvožene alkoholne pijače, motorizirani vodni športi in drugi izbrani športi, ponudba thalasso centra.

Športna ponudba: teniška igrišča, igrišča za nogomet, odbojko in košarko, mini golf, biljard, namizni tenis, pikado, razni vodni športi (nekateri ob doplačilu).

Ponudba za otroke: otroški mini klub (5-12 let), otroški bazen.




Galerija