Hotel: Melia Sharm

EGIPT - Sharm el Sheikh

Lokalna kategorija: *****


LEGA: na področju Ras Nasrani, ob peščeni plaži s čudovitim koralnim grebenom (za dostop v morje priporočamo obutev, v morje je speljan tudi pomol) in pogledom na sosednji otok Tiran, 7km od mednarodnega letališča, 17km od centra Naama Bay in 22km od Old Sharm-a.
HOTELSKA PONUDBA: leta 2010 zgrajen hotel ponuja skupno 468 sob, med katerimi so tudi deluxe sobe, premium sobe in suite; glavna samopostrežna restavracija, italijanska in žar »a-la-carte« restavracija, več različnih barov, bar na plaži in ob bazenu; zunanji bazenski kompleks s štirimi bazeni ter ločenim delom za otroke in invalide; konferenčni prostori; menjalnica, zdravniška oskrba, čistilnica, trgovine in butiki, lepotni salon, frizer, fi tnes center, internet kotiček, knjižnica.
SOBE: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, prha/kad, sušilec za lase, telefon, sat-tv, sef, mini bar in brezžična internet povezava (za doplačilo), aparat za kavo in čaj, balkon ali terasa, pogled na vrt, možnost dodatnega ležišča.
DELUXE SOBE: enako opremljene kot standardne sobe, pogled na bazen.
PREMIUM SOBE: enaka oprema, večje, na morsko stran.
OTROCI:otroški bazen, otroška animacija.
ŠPORT: odbojka, nogomet, namizni tenis, tenis, biljard, vodni športi, potapljanje, snorkljanje.
ZABAVA: dnevna in večerna animacija.
STORITEV VSE VKLJUČENO: Pijača in hrana je na voljo ob določenih urah v določenih barih in restavracijah 10: 00-24: 00. Program je informativen, natančnega prejmete v hotelu.

Za plačilo: vse uvožene alkoholne pijače, žgane pijače, sveže stisnjeni sokovi ter vse, kar ni navedeno pod »storitev vse vključeno«.





Galerija