Hotel: Noah's Ark Hotel

CIPER - Famagusta

Lokalna kategorija: *****



Lega:Moderen hotel, zgrajen leta 2011, se nahaja na lepi, 1300 m dolgi, peščeni plaži Bafra in velja za najnovejši hotel na omenjeni plaži. Hotel je od centra zgodovinskega mesta Famagusta oddaljen 42 km in od mednarodnega letališča Ercan 65 km, prav tako je 65 km oddaljen od letovišča Kirenija na severu otoka.

Čas avtobusnega transferja od letališča do hotela: cca 1 uro.

Sobe:Hotel razpolaga s 616 moderno opremljenimi sobami in skupno 1250 ležišči, med drugim so na voljo tudi suite, družinske sobe in sobe prilagojene za invalide. Vse sobe so klimatizirane in imajo LCD TV, telefon, sef, brezžični internet, tekstilno talno oblogo, kopalnico (kad/tuš, wc, sušilnik za lase) ter balkon ali teraso.

Hotelska ponudba:Recepcija, glavna samopostrežna restavracija in več drugih restavracij ter barov, casino, konferenčni center, animacijski program, možnost najema avtomobila, 3 zunanji bazeni in notranji bazen, vodni park s tobogani, kino na prostem, diskoteka, trgovina s spominki, spa center (jacuzzi, savna, masaže, hammam), brezplačni senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži, kopalne brisače.

Prehrana:Polni penzion+ (zajtrk, kosilo, večerja in pijača ob obrokih).

Športna ponudba:Tenis, nogomet, biljard, kegljanje, aerobika, odbojka na plaži, pikado, košarka, lokostrelstvo, igralna soba, razni vodni športi (nekateri športi zahtevajo doplačilo, predhodno rezervacijo in licenco).

Ponudba za otroke:Otroški mini klub (4-12 let), otroški bazen s tobogani, možnost otroškega varstva (potrebna predhodna rezervacija in doplačilo).





Galerija