Hotel: Salamis Bay Conti Resort Hotel

CIPER - Famagusta

Lokalna kategorija: *****


Lega: Priljubljen hotel, zadnjič prenovljen leta 2006, se razprostira na 65.000 m² površine na lepi peščeni plaži, le 8 km od centra mesta Famagusta in 500 m od ruševin zgodovinskega mesta Salamis. Do mednarodnega letališča Ercan je 45 km. Čas avtobusnega transferja od letališča do hotela: cca 1 uro.

Sobe: Hotel razpolaga s 333 udobno opremljenimi sobami, na voljo so tudi družinske sobe. Vse sobe imajo klimo, TV, telefon, glasbeni kanali, brezžični internet, mini bar (doplačilo), tekstilno talno oblogo, kopalnico (kad, wc, sušilec za lase) in balkon.

Hotelska ponudba: Recepcija, glavna samopostrežna restavracija in več drugih restavracij in barov, internetna kavarna, animacijski program, casino, zunanji in notranji bazen, kino, brezžični internet, konferenčni center z vso potrebno avdio-vizualno opremo, brezplačni senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži, 24-urna sobna strežba, nakupovalni center, frizer, spa & wellness center (savna, masaže, hammam, jacuzzi), diskoteka. V hotelu so na voljo tudi kopalne brisače.

Hrana: ALL INCLUSIVE:

Vsi samopostrežni obroki (zajtrk, kosilo in večerja) v glavni samopostrežni restavraciji, vmesni prigrizki in pijača v izbranih barih tekom dneva oziroma ob določenih urah, animacijski program, izbrana športna ponudba. Obvezno je nošenje zapestnic, nekatere hotelske storitve zahtevajo depozit, ki pa je ob koncu bivanja povrnjen. Natančnejši opis all inclusive ponudbe gostje prejmejo ob prihodu na Ciper. Alkoholne pijače se strežejo gostom, ki so starejši od 18 let. Opozarjamo, da so nekatere storitve v hotelu na doplačilo (nekatere storitve spa centra, uvožene alkoholne pijače,...).

Športna ponudba: Tenis, fitnes center, namizni tenis, biljard, pikado, šah, aerobika, odbojka na plaži, vodna gimnastika, razni vodni športi (nekateri športi zahtevajo doplačilo, predhodno rezervacijo in licenco).

Ponudba za otroke: Otroški Mini klub, otroški bazen, videoigre, otroški kino, možnost otroškega varstva (potrebna predhodna rezervacija in doplačilo).






Galerija