Hotel: Apartmaji Vranjica Belvedere

Hrvaška/ Togir/ Seget

Lokalna kategorija: ***


Apartmaji «Vranjica Belvedere» se nahajajo v turističnem mesteu Seget Vranjica, na izjemno atraktivni lokaciji, v senci borovega gozdička, obkroženi z mediteranskim zelenjem in so od Trogirja - mesta pod zaščito UNESC -a oddaljeni le 5 km. Apartmaji se nahajajo v zahodnem delu turističnega kompleksa, v kaskadah v petih vrstah, od kjer se ponuja prekrasen pogled na otoke.

Apartmaji so odprti od 15.04. - 15.10.. Skupno število apartmajev znaša 66 (kategorizirani kot 3 *) in so od plaže oddaljeni od 50 - 100 m. Vsi apartmaji so popolnoma opremljeni.

Tipi apartmajev:
APT ( 2+1)+1 B

32,60 m2, 1 dvoposteljna soba, dnevna soba z dvema ležiščema (en kavč na razteg za odraslo osebo in en fotelj na razteg za otroka do 12 let), kuhinja, tuš/WC, klima, SAT TV, telefon, posoda, pribor, aparat za kavo, posteljnina, brisače, vrtna garnitura za sedenje, terasa, pritličje.

APT ( 4+1)+1 A

56,50 m2, dve dvoposteljni sobi, dnevna soba z dvema dodatnima ležiščema (en kavč na razteg za odraslo osebo in en fotelj na razteg za otroka do 12 let), kuhinja, tuš/WC, klima, SAT TV, telefon, posoda, pribor, aparat za kavo, posteljnina, brisače, vrtna garnitura za sedenje, balkon, 1 nadstropje.

Ponudba naselja
Parking v senci v neposredni bližini apartmajev, možen polpenzion, peščena in kamnita plaža, dolga 500 m, restavracija na plaži, bar na plaži, pizzeria, bogata športna ponudba: tenis, namizni tenis, minigolf, igrišče za mali nogomet, rokomet in košarko, balinanje, vodni športi, supermarket, kiosk, menjalnica, sef na recepciji, privez za čoln, otroško igrišče, pralnica in likalnica perila.

 




Galerija