Hotel: Falkensteiner Apartmaji Petrčane

Hrvaška/ Petrčane

Lokalna kategorija: ****



V naselju je 142 apartmajev od 45 do 70 m2, od tega je 9 dvoetažnih apartmajev, 74 apartmajev v pritličju in 59 apartmajev v prvem nadstropju.

Vsi apartmaji imajo eno ali dve sobi, moderno opremljeno dnevno sobo in jedilnico, sedežno garnituro z možnostjo raztega za spanje, popolnoma opremljeno kuhinjo (plošča za kuhanje s 4 kuhališči, pečica, kuhinjska napa, hladilnik, aparat za kavo), eno ali dve kopalnici s tušem ali banjo, klimatizirano vsako sobo, telefon, internetni priključek (internet na voljo proti doplačilu), električni sef, sušilec za lase, stojalo za sušenje perila, teraso z vrtno garnituro, žar, 1 parkirno mesto.

Apartma A: cca. 45 m2, maksimalno število oseb: 2 odrasla in 1 otrok, apartma se nahaja bodisi v pritličju ali v prvem nadstropju. Ena dvoposteljna soba, dnevna soba in jedilnica, v dnevni sobi kavča na razteg, kopalnica z banjo ali tušem, terasa, eno parkirno mesto.

Apartma B: cca. 45 m2, maksimalno število oseb: 2 odrasla in 2 - 3 otroci, apartmaji se nahajajo v prvem nadstropju. Ena dvoposteljna soba, 1 spalnica z dvema ločenima ležiščema, dnevna soba in jedilnica, v dnevni sobi kavča na razteg, kopalnica s tušem, terasa, eno parkirno mesto.

Apartma C: cca. 55 m2, maksimalno število oseb: 2 odrasla in 2 - 3 otroci, apartmaji se nahajajo v pritličju ali prvem nadstropju. Ena dvoposteljna soba, 1 spalnica z dvema ločenima ležiščema, dnevna soba in jedilnica, v dnevni sobi kavča na razteg, kopalnica z banjo ali tušem, terasa, eno parkirno mesto.

Apartma D: cca. 65 m2, maksimalno število oseb: 2 odrasla in 2 - 3 otroci, apartmaji se nahajajo v pritličju. Ena dvoposteljna soba, 1 spalnica z dvema ločenima ležiščema, dnevna soba in jedilnica, v dnevni sobi kavča na razteg, kopalnica z banjo, terasa, eno parkirno mesto.

Apartma E: cca. 70 m2, maksimalno število oseb: 2 odrasla in 2 - 3 otroci, dvonadstropni apartma. Ena dvoposteljna soba, 1 spalnica z dvema ločenima ležiščema, dnevna soba in jedilnica, v dnevni sobi kavča na razteg, 2 kopalnici s tušem, terasa, vrt, eno parkirno mesto.

V naselju:
restavracija z možnostjo polpenziona, pizzerija, bazen s sladko vodo, namenjen samo gostom naselja.

Hišni ljubljenčki dovoljeni samo po predhodni potrditvi in ob doplačilu.

 




Galerija