Hotel: Park Plaza Verudela

Hrvaška/ Pula

Lokalna kategorija: ****/***


(združena Punta Verudela s prenovljenimi apartmaji s kategorizacijo 4 * in Verudela Beach z apartmaji, klasificiranimi s 3*)

Lega:
Na polotoku Verudela; Pula 5 km.

Plaža:
Skalnata in betonirana, mestoma prodnata

V naselju se nahajajo 3 zunanji bazeni z morsko vodo in toboganom.


V bližini naselja se nahaja športno rekreacijski center z 22 tenis igrišči ter tereni za rokomet, košarko, odbojko, squash, odbojko na mivki, mini golf in mizami za namizni tenis.

Opis apartmajev:
APARTMAJI TIPA A**** (renovirani, bivši Punta Verudela)
Vsi apartmaji so prenovljeni, klimatizirani, SAT LCD TV; telefon, sef, opremljena kuhinja z mikrovalovno pečico, aparatom za kavo, velikim hladilnikom z zamrzovalnim delom, kopalnico s tuš kabino in sušilcem za lase.

TIP STUDIO
Enosobni apartma 25 m2, max 2 osebe, v pritličju, prvem, drugem ali tretjem nadstropju, 2 postelji, terasa ali balkon, možnost dodatnega, tretjega ležišča proti doplačilu.

TIP A 2 - 4 (prejšnji tip B)
Dvosobni apartma, 30-40 m2, sprejme max 4 osebe, , v pritličju, prvem, drugem ali tretjem nadstropju, dnevni prostor s kavčem na razteg za dve osebi, soba z zakonsko posteljo, terasa ali balkon. Nekateri apartmaji imajo na voljo pogled na morje (proti doplačilu).

TIP A 5 (prejšnji tip C)
Trisobni apartma, 55 m2, sprejme max do 5 oseb, v drugem ali tretjem nadstropju, v dveh nivojih,  dnevni prostor s kavčem na razteg za dve osebi, soba z zakonsko posteljo, enoposteljna soba, terasa ali balkon.

TIP A 4 - 6 (prejšnji tip D)
Trissobni apartma, 55 m2, sprejme max 6 oseb, v pritličju, prvem, drugem ali tretjem nadstropju, dnevni prostor s kavčem na razteg za dve osebi, soba z zakonsko posteljo, soba z dvema ločenima ležiščema, terasa ali balkon.

APARTMAJI TIPA B*** (renovirani leta 2002, prejšnja Verudela Beach)
Vi apartmaji so klimatizirani (klima na voljo proti ekstra doplačilu) in opremljeni s SAT TV, telefonom, sefom, popolnoma opremljeno kuhinjo s hladilnikom, aparatom za kavo, kopalnico s tuš kabino in sušilcem za lase.

TIP B 2 - 4 (prejšnji tip E)
Dvosobni apartma 30-40 m2, terasa, za 2 do 4 osebe, pritličje ali prvo nadstropje, dnevna soba s kavčem za dve osebi, dvoposteljna soba, mini kuhinja, kopalnica s sušilcem za lase, SAT TV, sef, klimatiziran (klima na voljo proti doplačilu). Del apartmajev ima pogled na morje (na voljo proti doplačilu).

TIP B 3 - 5 (prejšnji tip F)

Dvosobni apartma: 38 m2, terasa, za 3 do 5 oseb, pritličje ali prvo nadstropje, dnevna soba s kavčem za dve osebi, dvoposteljna soba z dodatno, tretjo posteljo, mini kuhinja, kopalnica s sušilcem za lase, SAT TV, sef, klimatiziran (klima na voljo proti doplačilu). Vsi apartmaji imajo pogled na morje (vključen v ceno).

TIP B 4 - 6 (prejšnja tipa H&I)

Trosobni apartma: 44 m2, prostrana terasa s panoramskim pogledom, pritličje ali prvo nadstropje, za 4 do 6 oseb,  dnevna soba s kavčem za dve osebi, dve dvoposteljni sobi, mini kuhinja, kopalnica s sušilcem za lase, SAT TV, sef, klimatiziran (klima na voljo proti doplačilu). Del apartmajev ima pogled na morje (na voljo proti doplačilu).

OPIS VIL

Samostojne stavbe, klimatizirane (klima na voljo proti doplačilu), z dvema kopalnicama, opremljene s SAT TV; telefonom, opremljeno kuhinjsko nišo, z aparatom za kavo, hladilnikom in sefom.

VILA V 4 -6 (prejšnja vila tip B)

Samostojna trosobna vila: 70 m2 , terasa, za 4 do 6 oseb (dve dvoposteljni sobe), pritlična, prostrana dnevna soba s kavčem za dve osebi,  mini kuhinja, dve kopalnici s sušilcem za lase, SAT TV, sef, klimatizirano (klima na voljo proti doplačilu). Vse vile imajo pogled na morje.

VILA V 6 - 8 (prejšnja vila tip A)

Samostojna štirisobna vila: 94 m2, terasa, pritlična, za 6 do 8 oseb (tri dvoposteljne sobe), prostrana dnevna soba, jedilni kot s kavčem za dve osebi, mini kuhinja, dve kopalnici s sušilcem za lase, SAT TV, sef, klimatizirano (klima na voljo proti doplačilu).

Živali:
dovoljene, proti doplačilu 12 EUR/dan na recepciji.

 




Galerija