Hotel: Istra

Hrvaška/ Rovinj

Lokalna kategorija: ****



Položaj: leži nad ACI marino s pogledom na otok Sv. Katarino in stari del mesta Rovinja, oddaljen od centra mesta 800 m, 250 m od plaže in 500 m od športne ponudbe.

Ponudba hotela: Hotel ima 202 sobi, klimatizirane skupne prostore, restavracijo, aperitiv-bar, klimatizirano kongresno dvorano (za 350 oseb) in manjše dvorane, notranji bazen s sladko vodo (zaprt od 1. junija do 15. septembra, 2 zunanja bazena s sladko vodo za odrasle in otroke z barom - s senčniki in ležalniki, ki so gostom brezplačno na razpolago, pizzeria, slaščičarna, grill. V sklopu hotela lahko gosti ob doplačilu koristijo savno in masažo, frizerski in kozmetični salona ter ambulanto, medtem ko je uporaba bazena, garaže za kolesa in parkirišča (ne varovanega) brezplačno.

Opis sob: Vse sobe imajo kopalnico, klimo, mini bar, balkon s pogledom na morje ali park ter direktno telefonsko linijo in SAT TV.

Šport: Fitness club, majhno kegljišče, namizni tenis (vse usluge so brezplačne).

Animacija: Za zabavo in rekreacijo se vam nudi raznovrstna celodnevna in večerna animacija za odrasle, mini-club za otroke od 4 - 12 let z animacijo, zunanja terasa in notranja dvorana (vse usluge so brezplačne).

Vrsta usluge: Samopostrežna zajtrk in večerja s show cookingom

Plaža: 500 m od hotela, kamnita z urejenimi platoji.

 




Galerija