Hotel: Apartmaji Polynesia

Hrvaška/ Umag

Lokalna kategorija: ***


Lega: v TN Katoro; Umag 4 km
Plaža:
kamnita in prodnata

Naselje se nahaja le 2 km od Umaga. Obkroženo je z mediteransko vegetacijo.
Na voljo je 620 apartmajev in 66 bungalovov, v naselju pa se nahajajo različne trgovina ter različne restavracije, pizzerije in bari.
V naselju sta dva zunanja bazena; eden za odrasle, drugi za otroke sta napolnjena s sladko vodo. Uporaba bazenov in ležalnikov ob bazenu je za goste naselja brezplačna. Športne aktivnosti: tako na vodi kot na kopnem (odbojka na mivki, tenis, akvagani, namizni tenis, mini golf, potapljaški center,...). V bližini naselja se nahaja še nogometno, rokometno in košarkaško igrišče, jahalna šola,... Za najem športnih terenov in rekvizitov je potrebno doplačilo.
Bogata celodnevna in večerna animacija za odrasle, Club House, otroška animacija: Club-4,
Mini Club za otroke od 5 do12 let in Teenagers Club za mladino od 13 do 17 let (Club 4
in Teenagers Club obratujeta le v juliju in avgustu), plesna terasa
(animacijske storitve so na voljo brezplačno).
Za parkirna mesta je poskrbljeno in so na voljo brezplačno.

Opis apartmajev:
- S 1/3: velikost ca. 27 m². Dnevna soba in spalnica sta združeni v enem s tremi ležišči, SAT-TV, telefon, opremljena kuhinja, kopalnica, terasa v pritličju oz. balkon v višjem nadstropju.
- A 1/3: velikost ca. 30 m². Dnevna soba z eno posteljo (kavč ali dvosed na razteg), SAT-TV, telefon, ločena spalnica z dvema posteljama, opremljena kuhinja, kopalnica, terasa v pritličju oz. balkon v višjem nadstropju.
- A 1/4 velikost ca. 37 m². Dnevna soba z ležiščem za dve osebi (kavč na razteg), SAT-TV, telefon, ločena spalnica z dvema posteljama, opremljena kuhinja, kopalnica s tušem, terasa v pritličju oz. balkon v višjem nadstropju.
- A 1/5 velikost ca. 40 m². Dnevna soba z ležiščem za 3 osebe (kavč na razteg) SAT-TV, telefon, ločena spalnica z dvema posteljama, opremljena kuhinja, kopalnica, terasa v pritličju oz. balkon v višjem nadstropju.
-Apartmaji z oznako +- so delno prenovljeni
Apartmaji nimajo klime.

Živali: dovoljene (predhodna najava, 10 EUR/dan).

Prihod: po 15.00, Odhod: do 10.00

 

 




Galerija