Hotel: Apartmaji Novi

Novi Vinodolski / Hrvaška

Neckermannova oznaka: NNNN


LEGA: na rahli vzpetini ob morju in 1,5 km dolgi plaži.
PLAŽA: prodnata plaža, možnost najema senčnikov in ležalnikov.
BAZENI: zunanji bazenski kompleks z ogrevano vodo , dva zunanja otroška bazena (globine 30 do 90 cm, tobogani, fontane v živalskih oblikah, plezala), kopalne brisače, senčniki in ležalniki ob bazenih.
STORITEV: samopostrežni zajtrk in večerja.
APARTMAJI: 276 luksuznih apartmajev; vsi apartmaji imajo klimo, talno gretje, LCD SAT TV, WLAN internetni priključek, telefon z direktno linijo, elektronski sef, popolnima opremljeno kuhinjo (električni štedilnik in pečica, hladilnik, aparat za kavo, jedilni servis, kuhalna posoda...), protipožarni sistem, anti alergijsko posteljnino in sušilec za lase.
TIP 1 (55 m2): spalnica z zakonsko posteljo, dnevni prostor, ,kuhinja z jedilnico, kopalnica s kadjo in prho, balkon s pogledom na mediteranski vrt in morje. V apartmaju so lahko nastanjene maksimalno 2 odrasli osebi in 1 otrok do 12 let.
TIP 2 (75 m2): spalnica z zakonsko posteljo, spalnica s pogradom, dnevni prostor, kuhinja z jedilnico, kopalnica s kadjo in prho, kopalnica s prho, balkon
na morsko stran. V apartmaju so lahko nastanjene maksimalno 2 odrasli osebi in 2 otrok do 12 let.
TIP 3 (75 m2): 2 spalnici z zakonsko posteljo ali 1 spalnica z zakonsko posteljo in 1 z dvema ležiščema, dnevni prostor, ,kuhinja z jedilnico, kopalnica s kadjo in prho, balkon s pogledom na mediteranski vrt in morje. V apartmaju so lahko nastanjene maksimalno 4 odrasle osebe.
TIP 3 s teraso (75 m2): 2 spalnici z zakonsko posteljo ali 1 spalnica z zakonsko posteljo in 1 z dvema ležiščema, dnevni prostor, ,kuhinja z jedilnico, kopalnica s kadjo in prho, pritlični apartma s teraso in mediteranskim vrtom. V apartmaju so lahko nastanjene maksimalno 4 odrasle osebe.
DELUXE 4: 1 spalnica z zakonsko posteljo, 1 dvoposteljna soba, velika dnevna soba, opremljena kuhinja (vključno s pomivalnim strojem) jedilnica, 1 kopalnica s kadjo in prho in 1 kopalnica s prho, 2 LCD SAT TV, velika terasa s sedežno garnituro.
DELUXE 6: 1 spalnica z zakonsko posteljo, 2 dvoposteljni sobi, velika dnevna soba, opremljena kuhinja (vključno s pomivalnim strojem), jedilnica, 1 kopalnica s kadjo in prho in 1 kopalnica s prho, 2 LCD SAT TV, velika terasa s sedežno garnituro.
PONUDBA NASELJA: restavracija Enjoy, Sy bar s panoramsko teraso, Splash bar na bazenu, Spa (skupaj 14.000 m2), nakupovalna galerija, menjalnica, konferenčne dvorane in sobe za sestanke, poslovni center, brezžični internet v javnih prostorih, varstvo otrok, garažna hiša (doplačilo), najem avtomobila, hotel je prilagojen invalidom.
ŠPORTNA PONUDBA: tenis (doplačilo).
HIŠNI LJUBLJENČKI: dovoljeni do 25 kg (najava ob rezervaciji).




Galerija