Hotel: Sandra Club

Tunizija / Yasmine Hammamet

Lokalna kategorija: ****


LEGA: približno 300 m od lastne plaže, prijeten hotel v centru mesta Yasmine Hammamet, v bližini tematskega parka Kartagina ter številnih trgovin, restavracij, barov in medine. Od letališča Enfidha oddaljen približno 35km in od letališča Monastir približno 90km.
HOTELSKA PONUDBA: hotel sestoji iz treh zgradb, zgrajenih v tradicionalnem arabskem slogu, v katerih je skupno 200 sob. Zajema recepcijo, restavracijo za nekadilce, »snack« bar , zunanji bazenski kompleks z ločenim delom za otroke, prodajalno spominkov, frizerski salon.  Senčnike in ležalnike ob bazenu in na plaži.
SOBE: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, telefon, SAT-TV, mini bar ( na vprašanje in proti doplačilu), sef (možnost najema na recepciji), terasa ali balkon. Možnost dveh dodatnih ležišč.
OTROCI: mini klub (samo v visoki sezoni), manjše igrišče in otroški bazen.
ŠPORT: tenis, vodna aerobika, namizni tenis, lokostrelstvo, mini golf; biljard in vodni športi proti doplačilu.
ZABAVA: dnevna in večerna animacija, v bližini center mesta s številnimi bari.
STORITEV VSE VKLJUČENO: Pijača in hrana je na voljo ob določenih urah v določenih barih/restavracijah od 9. do 23.ure. Ure in program je informativen, natančnega prejmete v hotelu.
- samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji;
- lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače po vnaprej določenem hotelskem razporedu;
- kopalne brisače, senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži (omejeno število).
Za plačilo: sveže stisnjeni naravni sokovi, uvožene alkoholne pijače ter vse, kar ni navedeno pod storitev vse vključeno. Nekatere storitve so brezplačne, a se zahteva depozit, ki je povrnjen.




Galerija