Hotel: El Mouradi Palace

Tunizija / Port el Kantaoui

Lokalna kategorija: *****


LEGA: ob lastni peščeni plaži, do katere se sprehodite skozi zeleni vrt, 2km od mesta Port El Kantaoui. Do centra mesta vozijo taksiji, ki so pred hotelom. Od letališča Enfidha oddaljen 30km in od letališča Monastir 25km.
HOTELSKA PONUDBA: hotelski kompleks ponuja skupno 515 sob ; velika glavna restavracija, več »a-la-carte« restavracij (potrebna vnaprejšnja rezervacija), bari v hotelu in ob bazenu, mavrska kavarna; dva velika zunanja bazena za otroke in odrasle, manjši wellnes center s fitnes sobo, masažami, hamamom in savnami (za plačilo). Hotel razpolaga s kongresnim centrom. V bližini so številne trgovinice ter bazarji.
SOBE: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, SAT-TV, mini bar, sef, terasa ali balkon. Možnost dveh dodatnih ležišč.
OTROCI: mini klub (5-12 let) in otroški bazen.
ŠPORT: 3 teniška igrišča, balinanje, kegljanje, odbojka na plaži in vodni športi  (za plačilo).  
GOLF: v bližini je golf igrišče El Kantaoui s 36 luknjami, oddaljeno 1 km.
ZABAVA: animacija za otroke in odrasle, nočni klub.
STORITEV VSE VKLJUČENO: Pijača in hrana je na voljo ob določenih urah v določenih barih/restavracijah od 9. do 23.ure. Ure in program je informativen, natančnega prejmete v hotelu.
- samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji, popoldanski prigrizki (kava, čaj, pecivo);
- lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače po vnaprej določenem hotelskem razporedu, kavni napitki, aperitivi, pijača v barih, popoldanski prigrizki;
- večerja v »a-la-carte« restavraciji (potrebna predhodna rezervacija v kraju samem);
- kopalne brisače, senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži (omejeno število).
Za plačilo: uvožene alkoholne in brezalkoholne pijače, sveže stisnjeni sokovi, motorizirani vodni športi ter vse, kar ni navedeno pod storitev vse vključeno. Nekatere storitve so brezplačne, a se zahteva depozit, ki je povrnjen.
Opomba: v hotelu velja poseben "Dress Code", ki prepoveduje nošenje kratkih hlač in krila v restavracijah, pravtako ni dovoljeno v restavracije vstopati v mokrih oblačilih ali kopalkah.




Galerija