Hotel: El Mouradi Gammarth

Tunizija /Gammarth

Lokalna kategorija: *****


LEGA: nahaja se na severnem delu celinske Tunizije, 100m od peščene plaže, od centra La Marse oddaljen 7km, približno 130km od letališča Enfidha.
HOTELSKA PONUDBA: hotel razpolaga s 507 sobami s pogledom na bazen ali vrt, glavno restavracijo, 4 »a-la-carte« restavracije, bari ob bazenu in na plaži, velikim zunanjim bazenom s sladko vodo z ločenim delom za otroke; gostom je na voljo wellness center s thalassoterapijo in fitnesom (plačilo).
SOBE: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, prha/kad, sušilec za lase, telefon, sat-tv, mini bar, sef, terasa ali balkon. Možnost dveh dodatnih ležišč.
OTROCI: otroški mini klub, otroški bazen.
ŠPORT: tenis, lokostrelstvo, namizni tenis, biljard, mini golf, balinanje, kegljanje, vodni športi za plačilo.
ZABAVA: dnevna in večerna animacija, mavrska kavarna in nočni klub.

STORITEV VSE VKLJUČENO: Pijača in hrana je na voljo ob določenih urah v določenih barih/restavracijah 9.00-23.00 ure. Ure in program je informativen, natančnega prejmete v hotelu.

Za plačilo:vse po 23.00; sveže stisnjeni naravni sokovi, uvožene alkoholne pijače, motorizirani vodni športi ter vse, kar ni navedeno pod storitev vse vključeno. Nekatere storitve so brezplačne, a se zahteva depozit, ki je povrnjen.

 




Galerija