Hotel: Hoteli Lifeclass Resort

Slovenija - Portorož


LEGA: Portorož, center
PONUDBA HOTELSKEGA KOMPLEKSA: centralna lega na portoroški promenadi ali majhni vzpetini tik nad njo; kompleks nudi visokokvalitetno hotelsko nastanitev, sodobne termalne in wellness storitve v priznanem slovenskem zdravilišču TERME & WELLNESS LIFECLASS z 1350m2 površine bazenskega kompleksa s termomineralno in ogrevano morsko vodo, terapije z lokalnimi naravnimi zdravilnimi dejavniki, fitness center, pilates, medicinski in fizioterapevtski, lepotni center, savna park s 7 vrstami savn, whirpooli in različnimi kopelmi.., center WAI THAI s priznanimi tradicionalnimi tajskimi masažami; kongresni center PORTUS, bogato kulinarična ponudbo v hotelskih restavracijah, barih in kavarnah - a' la carte restavracija Mediteran, istrska taverna Fogoler, bar Oljčni vrt, picerija Figarola, kavarna Cafe' Central, aperitiv bar Portobar, čajnica hotela Apollo, terasa Mystica; trgovski center; dve garaži in parkirišča.

 

GRAND HOTEL PORTOROŽ*****: v središču mesta, prenovljen leta 2004.
SOBE: imajo kabelsko TV, radio, telefon, mini bar, sef in priključkom za internet, klimo.

 

LIFECLASS HOTELI **** (SLOVENIJA, RIVIERA, APOLLO, MIRNA): so sodobno in elegantno
opremljeni; hoteli so s pokritimi hodniki povezani tako z bazenskimi kompleksi kot tudi z wellness centrom; gostje koristijo samopostrežni zajtrk v izbranem hotelu, večerjo pa v eni izmed restavracij v okviru kompleksa.
SOBE: so prostorne, večinoma vse z balkoni, nekatere s pogledom na Piranski zaliv, imajo mini bar, sat TV in telefon, klimo, v nekaterih je možnost namestitve tretje ali četrte postelje. Enoposteljne sobe v hotelu Slovenija so možne samo s pogledom na morje.

 

HOTEL NEPTUN****: stoji na vzpetini nad portoroško promenado. Zaradi mirne lokacije je hotel primeren za družine. Hotel je s pokritim hodnikom povezan s centrom za dobro počutje Terme & Wellness LifeClass.
SOBE: najprimernejše za družine z otroki imajo možnost namestiti tretje oziroma četrto ležišče. Imajo kopalnico (tuš WC), sat TV, telefon, radio, minibar, sef, balkon.

 

 





Galerija