Hotel: Lydia Maris

Grčija - Rodos / Kolymbia

Lokalna kategorija:****


LEGA: 250m od peščeno-prodnate plaže, blizu centra mesta, 23km od glavnega mesta Rodos in 30km od letališča.
HOTELSKA PONUDBA: 155 sob v glavni stavbi in 12 stranskih pritličnih stavbah; samopostrežna restavracija z grškimi in mednarodnimi jedmi, »ala-carte« restavracija, več barov, bar s prigrizki ob bazenu; zunanji bazen s sladko vodo in ločenim delom za otroke, obdan z bujnim mediteranskim vrtom, manjši spa center (nega obraza, manikura, pedikura, masaže), frizer; tv soba, igralnica, trgovina, konferenčni prostor, internet kotiček, brezžični internet v glavnih prostorih hotela brezplačno, možnost najema sefa. Senčniki in ležalniki ob bazenu, kopalne brisače (kavcija), ob plaži vse za plačilo.
SOBE: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, mini bar (plačilo), balkon, pogled vrt. Možnost nastanitve treh oseb.
JUNIOR SUITE: enaka oprema kot v standardih sobah; dodaten je dnevno-spalni prostor, ki je ločen. Možnost nastanitve največ štirih odraslih oseb.
OTROCI: otroški bazen, igrišče, mini disko, otroška posteljica brezplačno.
ŠPORT: tenis, odbojka, namizni tenis, fitnes, vaterpolo, balinanje, pikado, vodni športi.
ZABAVA: dnevna in večerna animacija, bližina tavern, restavracij in barov.
STORITEV ULTRA VSE VKLJUČENO: Pijača in hrana je na voljo ob določenih urah v določenih barih/restavracijah 10.00-01.00. Program je informativen, natančnega prejmete v hotelu.

• lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače (sokovi, mineralna voda, kava in čaj; lokalne žgane pijače, vino, pivo, koktajli in različne uvožene alkoholne pijače);

OPOMBA: v hotelskem resortu velja poseben »Dress Code«, ki prepoveduje nošenje kratkih hlač in krila v restavracijah, srajc brez rokavov natikačev, ter japonk zamoške, prav tako ni dovoljeno v restavracije vstopati vmokrih oblačilih ali kopalkah.
Za plačilo: vse po 01.00, dol. uvožene ter vse ustekleničene pijače, espresso kava, naravni sokovi ter vse, kar ni navedeno pod storitev »vse vključeno«.





Galerija