Hotel: Hotel Sharm Holiday Resort

Egipt/ Sharm El Sheikh

Lokalna kategorija: ****


LEGA: približno 700m od peščene plaže Wind Beach v Naama Bay-u in 10km od plaže s koralnim grebenom v Hadabi (mini bus brezplačno), na klifu v zalivu Naama Bay, 5min peš do središča mesta, približno 15km od letališča.
HOTELSKA PONUDBA: 285 sob v devetih enonadstropnih zgradbah; glavna in morska »a la carte« restavracija, okrepčevalnica, trije bari; bazen, otroški bazen, 2 tobogana, manjši spa center s savno, parno kopeljo, jacuzijem, masažami ter fitnesom; frizer, trgovinice, pralnica, sef na recepciji, zdravniška oskrba, internetni kotiček, menjava denarja.
SOBE: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, SAT-TV, mini hladilnik (polnjenje za plačilo), sef, balkon ali terasa; možnost dodatnega ležišča in namestitve dveh odraslih in dveh otrok (en otrok je brez lastnega ležišča).
OTROCI: otroško igrišče in bazen.
ŠPORT: potapljaški center, biljard, pikado, namizni tenis, squash, tenis, fitnes, aerobika, odbojka.
ZABAVA: animacija, diskoteka.
STORITEV VSE VKLJUČENO: Pijača in hrana je na voljo ob določenih urah v določenih barih/restavracijah 10.00-23.00. Program je informativen, natančnega prejmete v hotelu.

Za plačilo: ležalniki in senčniki na plaži s koralnim grebenom, vse pijače po 23.00, vse iz barov na plažah, vino ter vse, kar ni navedeno pod »storitev vse vključeno«.

 




Galerija