Hotel: Hotel Sunrise Royal Makadi Resort

Egipt/ Hurghada

Lokalna kategorija: *****


LEGA: v predelu Makadi Bay, ob lastni peščeni plaži (koralni greben-priporočamo primerno obutev), približno 30km od centra Hurgade (hotelski min bus za plačilo) in 30 minut vožnje od letališča.
HOTELSKA PONUDBA: novejši hotel razpolaga skupno s 450 sobami, ki so razporejene v več tronadstropnih zgradbah; glavna restavracija ter tri »a la carte« (italijanska, azijska in orientalska), več barov; večji bazenski kompleks, otroški bazen z manjšimi tobogani; frizerski in lepotilni salon, SPA center s savnami, parno kopeljo in whirpoolom; zdravniška oskrba, trgovinice, internet kotiček, menjalnica, bankomat.
SOBE: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, SAT-TV, mini bar (plačilo), balkon ali terasa s pogledom na vrt, bazen ali morje.
OTROCI: otroški bazen in igrišče, vodni tobogan,
mini klub 3-12 let.
ŠPORT: tenis, namizni tenis, fitnes, biljard, aerobika, košarka, nogomet, rokomet, odbojka na mivki, tekaške steze; proti doplačilu vodni športi, surfanje,
potapljaški center.
ZABAVA: animacija, diskoteka.
STORITEV VSE VKLJUČENO: Pijača in hrana je na voljo ob določenih urah v določenih barih/restavracijah 10.00-24.00. Program je informativen, natančnega prejmete v hotelu.

Za plačilo: prestižne, ustekleničene in uvožene pijače, naravni sokovi ter vse, kar ni navedeno pod »storitev vse vključeno«.
OPOMBA: v hotelu velja posebni »Dress Code«, ki v restavracijah prepoveduje nošenje kratkih hlač ter srajc brez rokavov za moške, prav tako ni dovoljeno v restavracije vstopati v mokrih oblačilih ali kopalkah.

 




Galerija