Hotel: Hotel Akropol

Turčija/ Alanya

Lokalna kategorija: ****


LEGA: približno 600 m od lastne peščeno- prodnate plaže, do plaže vozi brezplačen hotelski mini bus, lahko pa se do nje peš spustite po klancu, 6 km od centra Alanye (hotelski mini bus 2 krat dnevno, brezplačno), 130 km od letališča.
HOTELSKA PONUDBA: hotel s skupno 150 sobami; restavracija, več barov, okrepčevalnica; dva bazena za odrasle in delom za otroke, vodni park s toboganoma; fitnes, turška kopel, savna, masaža, frizer; internetni kotiček, trgovinice, pralnica, zdravniška oskrba. Ležalniki, senčniki in blazine na plaži in ob bazenu (brezplačno), kopalne brisače (za plačilo).
SOBE: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, sat-TV, mini bar (za plačilo), sef (za plačilo), balkon. Možnost dodatnega ležišča.
OTROCI: ločen del v bazenu, mini klub, animacija.
ŠPORT: tenis, košarka, odbojka na plaži, biljard, pikado, fitnes, namizni tenis, možnost vodnih športov.
ZABAVA: animacija.
STORITEV VSE VKLJUČENO: Pijača in hrana je na voljo ob določenih urah v določenih barih/restavraciji 10.30 - 23.00. Ure in program so informativne, natančnega prejmete v hotelu.
- samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji (kotiček za otroke), pozni zajtrk; popoldanski prigrizki, občasno tudi na plaži (12.00-17.00), urica za instant kavo in pecivo;
- standardne uvožene in lokalne točene alkoholne in brezalkoholne pijače;
- fitnes, vstop v turško kopel, namizni tenis, košarka, odbojka na plaži, uporaba teniškega igrišča podnevi, pikado;
- animacija, mini klub;
- ležalniki, senčniki ob bazenu in na plaži.
Za plačilo: vse po 23.00, vse po naročilu, uvožene, ustekleničene pijače, naravni sokovi, kava, razen instantne, jedi in pijače na plaži (razen dol. prigrizkov po programu), koktajli ter vse, kar ni navedeno pod storitev »vse vključeno«.




Galerija