Hotel: Hotel Primasol Hane Garden

Turčija/ Side

Lokalna kategorija: ****


LEGA: približno 350 m od lastne peščene plaže (hotelski minibus predvidoma od 09.00-18.00), na obrobju predela Kumkoy, približno 1 km od prvih trgovinic, barčkov in dogajanja, 8 km od mesta Side, 60 km od Antalye, 65 km od letališča.
HOTELSKA PONUDBA: hotel je bil popolnoma prenovljen leta 2006 in razpolaga s 191 sobami (tudi družinske) v treh do petnadstropnih povezanih stavbah; restavracija, okrepčevalnica, bara; bazen z ločenim delom za otroke, tobogan; notranji bazen (v nizki sezoni), fitnes, savna, turška kopel, masaža, frizer; dvigala, trgovinica, tv in interentni kotiček, brezžični internet pri recepciji (brezplačno). Senčniki ob bazenu in na plaži brezplačno, ležalniki in kopalne brisače za plačilo.
SOBE: klimatizirane (ob določenih urah), kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, SAT-TV, mini hladilnik, sef (za plačilo), balkon. Večina sob ima francosko ležišče, tretje ležišče in možnost dodatnega ležišča, skupno največ za štiri osebe.
OTROCI: ločen del v bazenu, tobogan (ob določenih urah), igrišče, mini klub.
ŠPORT: namizni tenis, odbojka na plaži, biljard, fitnes, možnost vodnih športov.
ZABAVA: lahka animacija, diskoteka.
STORITEV VSE VKLJUČENO: Pijača in hrana je na voljo ob določenih urah v določenih barih/restavracijah 09.30-23.30. Ure in program so informativne, natančnega prejmete v hotelu.
• samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji; pozni zajtrk; popoldanski prigrizki; urica za instantno kavo in čaj s pecivom (16.00-17.00), sladoled v kepicah (17.00-18.00); polnočni prigrizek;
• določene lokalne točene alkoholne in brezalkoholne pijače; naenkrat se lahko postreže en kozarec pijače na osebo;
• odbojka na plaži, namizni tenis, vstop v turško kopel;
• senčniki ob bazenu in na plaži, mini klub 4-14 let, animacija, hotelski minibus za plažo, brezžični internet pri recepciji.
Za plačilo: vse po 23.30, prestižne in uvožene pijače, naravni sokovi, pakirani sladoled, vse v diskoteki
ter vse, kar ni navedeno pod »storitev vse vključeno«. Opomba: alkoholne pijače na plaži niso na voljo.




Galerija