Hotel: El Mouradi Hammamet

Tunizija/ Yasmine Hammamet

Lokalna kategorija: *****


LEGA: v centru letovišča Yasmine Hammamet, ob glavni promenadi, kjer so številne trgovine, bazarji, v bližini medina in tematski park Kartagina. Dostop do peščene plaže je čez cesto, od letališča Tunis oddaljen približno 65km. Hotel je bil v sezoni 2009 del hotelskega kompleksa El Mouradi Hammamet Resort****.
HOTELSKA PONUDBA: večji hotelski kompleks z lepo in udobno urejenimi sobami (možne tudi suite) s pogledom na morje, bazen ali ulico; glavna samopostrežna restavracija, »a la carte« restavracije, več barov ob bazenu in na plaži; velik zunanji bazenski kompleks z ločenim delom za otroke; gostom je na voljo tudi sodobni spa center z masažami, fitnesom, savno, pedikuro itd. (proti doplačilu); menjalnica, manjši kongresni center. Senčniki, ležalniki z vzmetnicami ter brisače so ob bazenu in na plaži brezplačno (omejeno število).
SOBE: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, SAT-TV, mini bar, sef, balkon; prijetno opremljene in velike sobe, nekatere z brezžično internetno povezavo. Na voljo je tudi 24-urna sobna strežba (za plačilo).
OTROCI: mini klub (5-12 let), zunanji otroški bazen.
ŠPORT: teniško igrišče, lokostrelstvo, kegljanje, biljard, namizni tenis, mini golf, odbojka na plaži.
GOLF: približno 6 km od hotela se nahajata 2 golf igrišči: Yasmine Golf (27 lukenj) in Citrus Golf (45 lukenj).
ZABAVA: diskoteka, mavrska kavarna, dnevni in večerni animacijski program.
STORITEV VSE VKLJUČENO: Pijača in hrana je na voljo ob določenih urah v določenih barih/restavracijah 24 ur/dan. Program je informativen, natančnega prejmete v hotelu.
• samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji, zgodnji in pozni zajtrk, prigrizki;
• lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače po vnaprej določenem hotelskem razporedu, kavni napitki, aperitivi, pijača v barih;
• izbrana športna ponudba.
Za plačilo: sveže stisnjeni naravni sokovi, uvožene alkoholne pijače ter vse, kar ni navedeno pod storitev vse vključeno. Nekatere storitve so brezplačne, a se zahteva depozit, ki je povrnjen.

 




Galerija