Hotel: Hotel Marianna Palace

Grčija/ Rodos/ Kolymbia

Lokalna kategorija: ****


LEGA: v mirnem predelu Kolymbie, 400m od peščeno prodnate plaže (3x dnevno vozi brezplačni hotelski shuttle bus), 1km do centra mesta, kjer so številne restavracije, taverne, bari in klubi; 30km od mesta Rodos in 35km od mednarodnega letališča.
HOTELSKA PONUDBA: prijeten hotel, obdan z zelenim vrtom oljk, ima 133 sob; recepcija, samopostrežna restavracija s posebnim delom za nekadilce, bar z zunanjo teraso; zunanji bazen s sladko vodo in ločenim delom za otroke, bar ob bazenu, terasa za sončenje, ležalniki in senčniki ob bazenu brezplačno, na plaži za plačilo; TV soba, trgovina s spominki.
SOBE: klimatska naprava (centralno vodena 15.6. - 15.9.), kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, SAT-TV, sef (za plačilo), hladilnik, balkon.
OTROCI: otroški bazen, otroško igrišče.
ŠPORT: namizni tenis, tenis, odbojka na mivki, vodni športi.
ZABAVA: grški večer (1x tedensko).
STORITEV VSE VKLJUČENO: Pijača in hrana je na voljo ob določenih urah v določenih barih/restavracijah 10.00-23.00. Program je informativen, natančnega prejmete v hotelu.

Za plačilo: vse po 23.00 uvožene alkoholne in brezalkoholne pijače, vstekleničene pijače, grška kava, sveže stisnjeni naravni sokovi ter vse, kar ni navedeno pod storitev vse vključeno.

 




Galerija