Hotel: Hotel Vincci Djerba Resort

Tunizija/ Djerba

Lokalna kategorija: ****


LEGA: 400m od peščene plaže, do koder večkrat dnevno vozi hotelski mini vlak, 25km od mednarodnega letališča, 3km od mesta Midoun in 15km do glavnega otoškega mesta Houmt Souk, kjer so številne trgovine in restavracije.
HOTELSKA PONUDBA: večji hotelski kompleks, obdan z veliko zelenja, ponuja skupno 416 sob, ki se nahajajo v treh dvonadstropnih zgradbah; recepcija, glavna samopostrežna restavracija, 3 a-la-carte restavracije (tunizijska, italijanska, ribja), več barov, internet kotiček; zunanji bazenski kompleks, grajen v obliki lagune, terasa za sončenje, senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži brezplačno, brisače na kavcijo; notranji bazen, fitnes, savna, hamam, frizer, lepotni salon; trgovine s spominki.
SOBE: klimatska naprava, kopalnica, wc, prha/ kad, sušilec za lase, telefon, SAT TV, sef, mini bar (na vprašanje in za plačilo), balkon ali terasa.
DRUŽINSKE SOBE: 2 ločeni spalnici z vmesnimi vrati, enako opremljene kot standardne sobe. Možnost namestitve 2 odraslih in 2 otrok. Na vprašanje in za doplačilo.
OTROCI: otroški bazen, igrišče, mini klub 4-12 let.
ŠPORT: tenis, namizni tenis, mini golf, kegljanje, pikado, odbojka na mivki, nogomet, vodni športi na plaži.
GOLF: golf igrišče 2,5km.
ZABAVA: nočni klub, dnevna in večerna animacija.
STORITEV VSE VKLJUČENO: Pijača in hrana je na voljo ob določenih urah v določenih barih/restavracijah 24 ur. Program je informativen, natančnega prejmete v hotelu.

Za plačilo: sveže stisnjeni naravni sokovi, uvožene alkoholne pijače ter vse, kar ni navedeno pod storitev vse vključeno. Nekatere storitve so brezplačne, a se zahteva depozit, ki je povrnjen.

 




Galerija