Hotel: Hotel Club Rimmel Djerba

Tunizija/ Djerba

Lokalna kategorija: ****


LEGA: hotel, zgrajen v pravljičnem slogu, je od glavnega mesta Houmt Souk oddaljen 20 km, od letališča 30 km. Leži ob eni izmed najlepših plaž na otoku. Zelo dobre taksi povezave.
HOTELSKA PONUDBA: skupno ponuja 396 sob, tudi družinske; recepcija, glavna samopostrežna restavracija, italijanska in tunizijska restavracija, »a la carte« restavracija, številni bari; večji zunanji bazenski kompleks z ločenim delom za otroke, proti doplačilu manjši center za thalasoterapijo s savnami, masažami...; menjalnica na recepciji hotela, trgovinice s spominki; možen je tudi najem avtomobila. Senčniki, ležalniki in brisače ob bazenu in na plaži (ob depozitu, ki je ob koncu povrnjen).
SOBE: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, SAT-TV, mini hladilnik, sef (za plačilo), terasa ali balkon, pogled na bazen ali vrt.
OTROCI: otroški bazen, veliko igrišče z igrali, mini klub (4-12 let), otroško varstvo za plačilo.
ŠPORT: 6 teniških igrišč, namizni tenis, odbojka, nogomet, balinanje; za plačilo vodni športi, najem kolesa ali skuterja, jahanje, izposoja teniških loparjev.
GOLF: 3 km od hotela se nahaja golf igrišče s 37 luknjami.
ZABAVA: animacija, v bližini hotela bowling center in casino.

STORITEV VSE VKLJUČENO: Pijača in hrana je na voljo ob določenih urah v določenih barih/restavracijah 24 ur. Program je informativen, natančnega prejmete v hotelu.

Za plačilo: sveže stisnjeni naravni sokovi, uvožene alkoholne pijače ter vse, kar ni navedeno pod storitev vse vključeno. Nekatere storitve so brezplačne, a se zahteva depozit, ki je povrnjen.

 

 




Galerija