Hotel: Hotel Hane Beach

Turčija/ Side

Lokalna kategorija: ****


LEGA: ob lastni peščeni plaži, približno 6 km od mesta Side (bus) in 65 km od letališča. V bližini se nahajajo trgovine, manjši bazar in lekarna.
HOTELSKA PONUDBA: popolnoma prenovljen leta 2005 in razpolaga z 252 sobami v glavni in stranski stavbi ter vrtnih paviljonih (tudi družinske); restavracija, okrepčevalnica, bara; bazen, otroški bazen, notranji bazen; fitnes, savna, turška kopel, frizer; dvigala, pralnica, družabni prostor, trgovinice. Senčniki ob bazenu in na plaži brezplačno, ležalniki (blazine) in kopalne brisače za plačilo.
SOBE: klimatizirane (ob določenih urah), kopalnica z wc-jem, sušilec za lase (v sobi ali na recepciji), telefon, SAT-TV, mini hladilnik, sef (za plačilo), balkon, nekatere na morsko stran (doplačilo). Možnost dodatnega ležišča. Enoposteljne sobe brez balkona.
OTROCI: otroški bazen in igrišče, mini klub.
ŠPORT: tenis, namizni tenis, odbojka na plaži, biljard, fitnes, možnost vodnih športov.
ZABAVA: animacija 6 x tedensko, diskoteka.
STORITEV VSE VKLJUČENO: Pijača in hrana je na voljo ob določenih urah v določenih barih/restavracijah 09.30-23.30. Ure in program so informativne, natančnega prejmete v hotelu.

Za plačilo: vse po 23.30, prestižne in uvožene pijače, naravni sokovi, sladoled, alkoholne pijače v baru na plaži ter vse, kar ni navedeno pod »storitev vse vključeno«.

 




Galerija