Hotel: Vitalhotel Therme Geinberg

Avstrija - Geinberg

Neckermann ocena: NNNN


Lega: mirno, na bavarsko-avstrijski meji. Leži trikotno med mesti Linz-Salzburg-München. Do centra mesta 200m.

Ponudba: hotel s 192 nekadilskimi sobami, sprejemna hala, biblioteka, terasa s palmami, Dunajska kavarna, vinoteka, bar s kaminom, pub, mediteranska restavracija »Aqurium« z vinsko kletjo,...

Sobe: SAT TV,  PAY-TV, radio, CD-predvajalnik, dostop do internet priključka, telefon, safe, mini bar, tuš/ kad, ličen WC, sušilec za lase, kozmetično ogledalo, tehtnica, balkon/ terasa. Dvoposteljne sobe ( A ) z king size posteljo  180x200cm.

Enoposteljne sobe ( A) z queen size posteljo 140x200cm. Junior Suite (B) z velikim dnevnim prostorom in garderobno omaro. Sobe za invalidne sobe so možne na povpraševanje.

Prehrana: samopostrežni zajtrk, večerja meniji oz. tematski samopostrežni bife.

Welness: trojni vodni svet ( termalni, osvežilni in solni) na vodni površini preko 3000m2 (26-         36°C). 33m športni bazen ( 26°C). Zunaj se nahaja karibska laguna z slano vodo s površino 420m2 ( odprto vso leto, 28-36°C, vsebina soli 3%), peščena obala, palme, podvodna glasba, karibski predel za sprostitev. V notranjem delu vas bo očaral »zvezdno nebo« z več kot 3300 kristali. Savne doživetja na površini1800m2 ( različne savne, ledni svet z snežnim rajem, Kneipp kopel z ledenim dežjem, jama z meglo in ledom, bazenček za potapljanje v mrzlo vodo, whirlpooli). Vstop v terme od 3 let naprej, v savne od 10 let naprej. Proti doplačilu: Svet dobrega počutja - oaza za sprostitev: SPA center z Pantai Luar, , ayurveda, hamam, floatarij - breztežno lebdenje v slani vodi v školjki,... Vitalcenter z zdravstvenimi programi in ekipo 20 zdravnikov in terapevtov. Kozmetični salon, frizer.

Nasvet za alergike: po dogovoru vam pripravijo sobo posebej za alergike ( brez tapisom podlage, posteljnina brez perja, ...) kot tudi posebno prehrano.

Fitnes: 450m2 površina fitnes prostora, raznolika športna ponudba: dnevno en tečaj po programu ( npr. dobro jutro hrbet, strech&relax,..) izposoja koles, odbojka na mivki, igrišča za igranje tenisa ( dnevno 1 ura na sobo). Proti doplačilu: aqua cycling, joga, spining, nordic walking, pilates.

Vključeno: kopalna torba in kopalni plašč.

Parkirišče: vključeno.

Domače živali: da, 15€ na dan.





Galerija