Hotel: Livada Prestige

Slovenija - Moravske Toplice

Lokalna Kategorija: *****


Lega: nahaja se v kraju Moravske Toplice s prekrasnim pogledom na osrčje dežele termalnih vrelcev v prekmurski ravnici. To je pravi raj za vse, ki iščete doživetje, aktivno preživljanje prostega časa in zdrav način življenja. Hotel Livada Prestige je prvi in edini 5* hotel v Evropi, ki vam ponuja popolno sprostitev s »črno« termo mineralno vodo v sobi.

Wellness ponudba: razkošje doživetij vam nudi kar šest bazenov, štirje zunanji in dva notranja. Zunanji in notranji sprostitveni bazeni so opremljeni z najsodobnejšimi vodnimi programi. V notranjem in zunanjem otroškem bazenu imajo najmlajši gostje na voljo vodna igrala, v notranjem bazenu pa je na voljo še tobogan. Poleg zunanjega sprostitvenega bazena vam je na voljo še plavalni bazen in naravni bazen z zdravilno »črno« termo mineralno vodo. Razvajali se boste lahko v najsodobnejšem wellness centru, kjer bo kar zadišalo po Prekmurju. Na voljo so vam zimska sprostitev, spomladansko prebujanje, poletna osvežitev, barvita jesen in še veliko drugih edinstvenih masaž za popoln užitek.

Sobe: prestižni, štirinadstropni hotel v osrčju Terme 3000, obdan s prostranimi prekmurskimi ravnicami, ki vabijo k igri golfa, vas bo navdušil s prostranimi in elegantnimi: "CLASSIC" enoposteljnimi sobami: 23 »Classic« enoposteljnih sob z balkonom. Vse sobe so klimatizirane in imajo satelitski TV program, direktni telefon, mini bar, sef, dostop do interneta, kopalnico z masažnim tušem in WC. "PRESTIGE" dvoposteljnimi sobami: 67 »Prestige« dvoposteljnih sob z balkonom. Vse sobe so klimatizirane in imajo satelitski TV program, direktni telefon, mini bar, sef, dostop do interneta, kopalnico s črno termalno in navadno vodo ter WC. "JUNIOR" suitami: 28 »Junior« suit z balkonom. Vse suite so klimatizirane in imajo manjši dnevni prostor, satelitski TV program, direktni telefon, mini bar, sef, dostop do interneta, kopalnico s črno termalno in navadno vodo ter masažni tuš in WC. "SENIOR" suitami: 4 »Senior« suite z balkonom. Vse suite so klimatizirane in imajo ločen dnevni prostor, satelitski TV program, direktni telefon, mini bar, sef, dostop do interneta, kopalnico s črno termalno in navadno vodo ter masažni tuš in WC.

Oskrba: raznolika dietna hrana in ponudba iz biološko pridelane hrane





Galerija