Hotel: Lipa

Slovenija - Lendava
Kategorija: 3*


Terme ležijo na robu Lendave, tik pod vznožjem slikovitih Lendavskih goric in so izvrstno izhodišče za izlete in kolesarske ture. V hotelu je restavracija, taverna z letno teraso, aperitivni bar z zimskim vrtom, frizerski in kozmetični salon, svet savn, oddelek zdravstva, solarij ter konferenčni prostori z vso potrebno opremo.
Sobe: prha/WC, telefon, sat. TV, sušilnik za lase, balkon fitnes. Polpenzion s samopostrežnim zajtrkom in večerjo (juha in solata bife, glavna jed je postrežena; restavracija v hotelu - tudi za goste apartmajev).
V termalnem kopališču hotela Lipa so gostom na voljo notranji in zunanji bazeni s termomineralno vodo (29-38º C), ki jih dopolnjujejo slapovi, vodne masaže in hitra reka. Najmlajši pa se lahko zabavajo v bazenu z dvema tobogančkoma. Športne aktivnosti: tenis, odbojka na mivki, košarka, otroško igrišče, skaterski poligon v bližini (vse odvisno od vremenskih razmer). Po kopanju pa se lahko odpravite še na »obvezen« ogled kapele s Hadikovo mumijo, dan pa končate dobro razpoloženi v enem od vinotočev.




Galerija